Рецепт Салат «Горгона» фото

Салат «Горгона»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе
Низькокалорійні, ПП рецепти, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Цікавий листковий салат з куркою і корейської морквою підійде для святкового столу і для щоденного вживання. Прості інгредієнти і гармонійне їх поєднання робить цей салат незабутнім.

Для цього салату цілком можна брати не курку, а наприклад, м'ясо або навіть шинку-ковбасу, - то, що залишилося після вчорашнього обіду або вечері. Дуже смачний салат!

  • Куряче філе - 200 грам
  • Картопля варена - 200 грам
  • Помідор - 2 штуки
  • Морква по-корейськи - 200 грам
  • Сіль - За смаком
  • Майонез - За смаком
салат
1. Картопля натріть на тертці і викладіть першим шаром, промажьте майонезом.
салат
2. Потім викладіть нарізану курку, промажьте майонезом.
салат
3. Нарізані помідори і знову майонез.
салат
4. І зверху морква по-корейськи.
салат
5. Смачного!

Схожі рецепти