Салат «Горгона»
(покроковий рецепт з фото)
Цікавий листковий салат з куркою і корейської морквою підійде для святкового столу і для щоденного вживання. Прості інгредієнти і гармонійне їх поєднання робить цей салат незабутнім.
Для цього салату цілком можна брати не курку, а наприклад, м'ясо або навіть шинку-ковбасу, - то, що залишилося після вчорашнього обіду або вечері. Дуже смачний салат!
- Куряче філе - 200 грам
- Картопля варена - 200 грам
- Помідор - 2 штуки
- Морква по-корейськи - 200 грам
- Сіль - За смаком
- Майонез - За смаком
1. Картопля натріть на тертці і викладіть першим шаром, промажьте майонезом.
2. Потім викладіть нарізану курку, промажьте майонезом.
3. Нарізані помідори і знову майонез.
4. І зверху морква по-корейськи.
5. Смачного!