Салат гірками на блюді
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Цей салат легко готувати, він смачний і ситний і дуже красиво виглядає. Тому я завжди готую його на свята і торжества. Думаю, вам теж дуже сподобається.
Опис приготування:
Красиве святкове блюдо. Заздалегідь замаринуйте для салату капусту і приготуйте або купите корейську моркву. Порежьте отварную курятину, шинку і огірок, підготуйте сухарики. Всі компоненти викладіть на плоске блюдо гірками, в середину покладіть майонез і подавайте на стіл. Смачного!
- Корейська морква - 150 грам
- Капуста - 150 грам
- Відварна курятина - 150 грам
- Шинка - 150 грам
- Сухарики - 100 грам
- Огірки - 150 грам
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
Капусту для салату потрібно напередодні замаринувати - подрібніть її, щільно укладіть в банку і залийте розсолом. Розсіл приготуйте з 0, 5 літра води, 2 чайних ложок цукру і стільки ж солі і 0, 5 чайної ложки оцту.
Підготуйте сухарики і корейську моркву. Морква можна приготувати самостійно, або придбати готову.
Заранее отварите курятину, поріжте її і шинку.
Поріжте огірок.
Тепер все компоненти викладіть на плоске блюдо гірками, в середину покладіть майонез і подавайте на стіл.