Рецепт Салат «Фігаро» фото

Салат «Фігаро»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі
Вегетаріанське харчування , Пісні страви , Рецепти сироїдіння
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 45 хв.

Перед Вами рецепт смачного і корисного салату «Фігаро». Салат можна зробити на обід або вечерю. Подають його лише в теплому вигляді, можна з гарніром або без. Пригощайтеся, сподіваюся вам сподобається!

Опис приготування:

Готується салат із заправкою на основі оливкової олії на сковороді. Ви можете підготуватися до приготування заздалегідь, якщо відваріть буряк, тоді і часу на приготування піде набагато менше. Подають салат з м'яким сиром, але можна використовувати"Фету" або"Бринзу" .

  • Часник - 2 зубчики
  • Винний оцет - 2 Ст. Ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Мед - 1 Ст. Ложка
  • Буряк - 2 штуки (маленькі)
  • Фета - 1/3 склянки
  • Маринований халапеньйо - 1 Ст. Ложка
  • Цибуля - 1 штука
  • Грецькі горіхи - За смаком
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
1
Очистіть дві маленькі буряка, потім вимийте і наріжте невеликими шматочками.
2
Сковороду розігрійте з оливковою олією, викладіть буряк і посипте сіллю, потім накрийте кришкою і готуйте на слабкому вогні до м'якості (при необхідності можете влити трохи води).
3
Цибулю і часник очистіть. Часник подрібніть, цибулю наріжте кільцями.
4
Проколіть буряк і спробуйте її на готовність, якщо вона м'яка, то додайте подрібнений часник, половину сиру, винний оцет, мідь, перець, цибуля.
5
Перемішайте і готуйте близько 10 хвилин, потім вимкніть вогонь і залиште на кілька хвилин під закритою кришкою, додайте подрібнені горіхи, листя базиліка, приправити сіллю.
6
Викладіть салат на тарілку, прикрасьте сиром"Фета" і подавайте теплим до столу.
7
Смачного!

Схожі рецепти