Салат «Єралаш»
(покроковий рецепт з фото)
Салат "єралаш" - дуже проста в приготуванні річ. Потрібно просто нарізати улюблені інгредієнти і подати їх на великому блюді з соусом - ось, по суті, і весь простий рецепт салату "єралаш"!
Перед вами один з варіантів знаменитого салату гірками. Такий салат досить простий у приготуванні. Поріжте помідори, огірки, капусту і шинку. Підготуйте кукурудзу і сухарики. Викладіть всі компоненти на плоску тарілку гірками, Поруч друг з другом, помістивши сухарики в центр. Подавайте разом з майонезом або сметаною в окремому посуді. Смачного!
- Морква корейська - 200 грам
- Сухарики білі - 150 грам
- Огірки свіжі - 2 штуки
- Помідори - 2 штуки
- Банка кукурудзи - 1 штука
- Капуста білокачанна - 0, 5 штуки
- Шинка - 0, 5 кілограма
- Майонез - За смаком
- Сіль, перець - За смаком
Спочатку підготуйте інгредієнти. Поріжте помідори.
Наріжте соломкою огірки.
Пошинкуйте капусту.
Підготуйте кукурудзу і сухарики.
Наріжте шинку соломкою. Тепер все компоненти викладіть на плоску тарілку гірками, Поруч друг з другом. А в центр нашого квітки покладіть сухарики. Подавайте разом з майонезом або сметаною в окремому посуді.