Салат «Єралаш» класичний
(покроковий рецепт з фото)
Тим, хто вперше чує про салаті "єралаш", повинні неодмінно спробувати його приготувати. Готувати його надзвичайно легко, а гостей вам точно вдасться здивувати смачним блюдом. Спробуйте, не пошкодуєте!
Немає нічого простіше в приготуванні, ніж салат "єралаш" . З ним ви точно здивуєте гостей, а від його смаку все залишаться в захваті. Я поділюся з вами ідеєю, як приготувати салат "єралаш" класичний. Ви з легкістю можете замінити інгредієнти в залежності від ваших смакових уподобань. Замість майонезу можна також підібрати відмінну заправку. Вам обов'язково сподобається!
- Яловичина - 200 грам
- Буряк - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Капуста - 300 грам
- Яйця курячі - 2 штуки
- Цибуля зелена - 3 штуки
- Яблуко - За смаком
- Горошок зелений - 400 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
1
Відваріть яловичину, буряк і морква.
2
Відваріть яйця.
3
Нашинкуйте капусту соломинкой.
4
Наріжте буряк кубиками або соломкою.
5
Натріть моркву на дрібній тертці.
6
Наріжте м'ясо зручною вам форми.
7
Дрібно наріжте цибулю і яйця.
8
Викладіть приготовані овочі і м'ясо на блюдо по колу. У центр блюда помістіть м'ясо.
9
Точково, в невеликій кількості розподіліть майонез. Перемішайте салат вже за столом.