Салат до Великодня
(покроковий рецепт з фото)
Для православних людей Великдень - особливе свято, до якого треба підготуватися особливим чином. Тому сьогодні я розповім вам, як приготувати салат до Великодня смачно і без особливих зусиль.
Такий салат відмінно підійде до вашого великоднього столу. Він не важкий і шалено смачний і насичений. За смаком можете також додати чорнослив, він прекрасно впишеться в гаму смаків. Подавайте салат з шматочками житнього хліба. Смачного!
- Запечена буряк - 400 грам
- Кріп - 1 пучок
- Яйця "круто" - 3 штуки
- Цедра і сік лимона - 1 штука
- Мед - 2 Ст. Ложки
- Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
- Салат-латук - 150 грам
- Funduk - 30-40 грам
- Оливкова олія - За смаком
- Сіль і перець - За смаком
1
Буряк наріжте соломкою, кріп подрібніть, а яйця наріжте навпіл.
2
Для соусу-заправки змішайте в мисці мед, гірчицю, олія, цедру і сік лимона.
3
У мисці змішайте буряк, кріп, latuk, funduk, заправте соусом. Зверху викладіть яйця.