Рецепт Салат до Великодня фото

Салат до Великодня
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк, Овочі, Зелень, Яйця, Горіхи
Вегетаріанське харчування
На швидку руку, На святковий стіл, Пасха
Салати

Для православних людей Великдень - особливе свято, до якого треба підготуватися особливим чином. Тому сьогодні я розповім вам, як приготувати салат до Великодня смачно і без особливих зусиль.

Такий салат відмінно підійде до вашого великоднього столу. Він не важкий і шалено смачний і насичений. За смаком можете також додати чорнослив, він прекрасно впишеться в гаму смаків. Подавайте салат з шматочками житнього хліба. Смачного!

  • Запечена буряк - 400 грам
  • Кріп - 1 пучок
  • Яйця "круто" - 3 штуки
  • Цедра і сік лимона - 1 штука
  • Мед - 2 Ст. Ложки
  • Дижонская гірчиця - 1 Ст. Ложка
  • Салат-латук - 150 грам
  • Funduk - 30-40 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль і перець - За смаком
1
Буряк наріжте соломкою, кріп подрібніть, а яйця наріжте навпіл.
2
Для соусу-заправки змішайте в мисці мед, гірчицю, олія, цедру і сік лимона.
3
У мисці змішайте буряк, кріп, latuk, funduk, заправте соусом. Зверху викладіть яйця.

Схожі рецепти