Салат до сьомги
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 4
Час приготування: 30 хв.
Втомилися від звичних гарнірів для риби? У мене є відмінне рішення! легкий, простий і дуже смачний салат до сьомги! Вам сподобається, обіцяю!
Опис приготування:
У мене зараз в пошані салати з огірками і редискою. Роблю з них різні варіації. Особливо часто стала використовувати салати як гарнір до рибних страв, тому ось такий простий рецепт салату до сьомги пропоную і вам. У цей салат додається сир фета, а заправляється він соняшниковою олією, що робить його дуже легким і корисним доповненням до рибку. Sledyashtie для figuroy точно оцінити; )
- Капуста - 250 грам (білокачанна)
- Редис - 8-10 штук
- Огірок - 1 штука
- Зелена цибуля - 1/2 пучка
- Кріп - 1/2 пучка
- Петрушка - 1/2 пучка
- Фета - 50 грам
- Соняшникова олія - 2 Ст. Ложки
- Сіль, перець - За смаком
Капусту тонко шаткуємо, викладаємо в салатник, додаємо сіль і гарненько мнем руками. Туди ж тоненькими смужками ріжемо огірок.
Редис миємо й тонко ріжемо до решти інгредієнтів.
Всю наявну зелень, кріп, петрушку і цибулю, промиваємо і подрібнюємо. Викладаємо в салатницю. Трохи перчимо, заправляємо маслом і перемішуємо.
Фету нарізати кубиками, додати в салат і акуратно перемішати.
Готово!