Рецепт Салат до котлет фото

Салат до котлет
(покроковий рецепт з фото)

Грузинська кухня
Буряк , Овочі , Крупи , Перлова крупа
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Салати
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Такий салат чудово підійде до котлет, він ситний, поєднує в собі крупу, овочі. Можна подати додатково томатний або сметанний соус.

Опис приготування:

З таким салатом гарніру до котлет не знадобиться! Я зазвичай варю буряк у великих кількостях і використовую у міру потреби протягом двох тижнів. Або ж купуємо відразу відварену. А перловка, буває, залишається від сніданку. Використовуйте ці продукти, додайте смачну заправку і чудовий салат гарантований.

  • Перлова крупа відварена - 100 грам
  • Буряк відварна - 50 грам
  • Цибулина - 1 штука (маленька або третину великий)
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Оцет столовий - 1 Чайна ложка (краще - рисовий)
  • Часник - 1 зубчик
  • Гірчичний - 1/2 чайних ложки
  • Сіль, чорний перець - За смаком
  • Зелень - За смаком
салат до котлет - фото крок 1
1. Відваріть заздалегідь перлову крупу і буряк до готовності. Буряк можна купити вже відварену в магазині або на ринку.
салат до котлет - фото крок 2
2. Приготуйте заправку для салату. З'єднайте масло, гірчицю, пропущений через прес часник, сіль, перець чорний мелений, подрібнену зелень, оцет. Перемішайте.
салат до котлет - фото крок 3
3. Ріпчасту цибулю порізати тонко. Обдайте окропом, щоб він втратив гіркоту, зливний.
салат до котлет - фото крок 4
4. Буряк поріжте шматочками.
салат до котлет - фото крок 5
5. На порційні тарілочки розкладаємо перловку.
салат до котлет - фото крок 6
6. Потім викладаємо буряк.
салат до котлет - фото крок 7
7. На буряки - ріпчаста цибуля, зелень.
салат до котлет - фото крок 8
8. І останній штрих - поливаємо щедро салат заправкою. Даємо 5 хвилин просочитися. Салат готовий! Смачного!

Схожі рецепти