Салат «Далекосхідний»
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную вашій увазі по-справжньому смачний, ситний і досить простий у приготуванні рецепт - салат "далекосхідний" .
Дивовижний салат "далекосхідний" приготований з кетой, вельми поширеною рибою в цьому регіоні. Він гідно займе місце на вашому святковому столі.
- Картопля - 3-4 штук
- Морква - 1-2 штук
- Яйця - 3 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Кета солона - 200 грам
- Майонез - 3-4 Ст. Ложок
- Оцет - 1 Чайна ложка
- Зелень - 10 грам
1. Рецепт приготування салату Далекосхідний не є складним. Для початку потрібно зайнятися цибулею. Його очистити і нарізати дрібними кубиками. Покласти в глибоку миску, додати оцет і залити окропом. Залишити цибулю в такому маринаді на 5-10 хвилин.
2. Картопля, попередньо відварений в мундирі, очистити і нарізати невеликими кубиками.
3. Варену моркву очистити і порізати маленьким кубиком (можна натерти на тертці).
4. Зварені круто яйця остудити і очистити. Порізати такими ж кубиками, як і овочі.
5. Солону рибу очистити від шкірки і кісток. Дрібно порізати.
6. У глибокому салатнику з'єднати рибу, картопля, морква і яйця. З цибулі злити рідину і трохи просушити. Додати в салатник цибулю і майонез за смаком. Все ретельно перемішати. Салат Далекосхідний в домашніх умовах готовий. Залишилося лише вимити, просушити і нарізати свіжу зелень. Прикрасити салат перед подачею зеленню.