Рецепт E-паста «Далекосхідний» фото

E-паста «Далекосхідний»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Молочні продукти , Сир , Морепродукти , Вершкове масло , Кальмари
Вегетаріанське харчування
На полуденок , На сніданок
Кількість порцій: 4
Час приготування: 20 хв.

Сир-паста"Далекосхідний" відноситься до діабетичного харчування. І це не вид сиру, а назва закуски зі збірки рецептур. Він прекрасно урізноманітнює ваш стіл і повсякденне меню.

Опис приготування:

«Сир» Далекосхідний відноситься до дієтичного харчування. Робиться він дуже швидко і просто. Сир ви можете взяти будь-який твердий. Але врахуйте, що від цього буде залежати і смак вихідного продукту. Перець можна не додавати. Можна просто намазувати «сир» як пасту на хліб.

Смачного!


  • Кальмар - 150 грам (варені)
  • Сир твердий - 80 грам
  • Вершкове масло - 100 грам
  • Молоко - 40 грам
  • Перець гострий - За смаком
  • Сіль - За смаком
сир-паста
Наші інгредієнти.
сир-паста
Сир натріть на дрібній тертці.
сир-паста
Кальмари порізати і подрібнити блендером до однорідної маси.
сир-паста
Додайте до кальмарів м'яке вершкове масло, молоко, тертий сир, перець.
сир-паста
Перемішайте, посоліть за смаком і перекладіть масу на чистий поліетилен. Сформуйте брусок і загорніть в плівку.
сир-паста
Приберіть в морозилку на 20-30 хвилин до застигання. Не дайте йому замерзнути. Наріжте і подавайте.
сир-паста
Або просто намащуйте на шматок, як пасту. Смачного!

Схожі рецепти