Салат «Чингісхан»
(покроковий рецепт з фото)
Салат"Çingishan" досить незвичайне блюдо, в його склад входять непоєднувані інгредієнти. Головною складовою страви виступає пшенична крупа. Всі потрібні продукти для салату можна знайти цілий рік.
Салат"Çingishan" готується з крупою, яку не варять, а тільки замочують на одну годину. Салат - vegetarianskiy, а зелень і часник дає приємний пікантний смак. Готовий салат "чингісхан" рекомендується збризнути соком лимона і прибрати в холодильник на 1 час, щоб продукти наситилися ароматом один одного. Успіхів і приємного апетиту!
- Пшоно - 1 Склянка
- Помідори - 2 штуки
- Перецьь болгарський - 1 штука
- Яблуко - 2 штуки
- Часник - 2-3 зубчиків
- Лимон - 1/2 штуки
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Зелень - За смаком (петрушка, цибуля)
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Листя салату - За смаком

Яблука очистити і дрібно порізати.

Зелень дрібно порубати.

Часник очистити.

Викладіть на блюдо крупу, зверху викладіть всі підготовлені інгредієнти і заправте маслом, лимонним соком, додайте сіль і перець.