Рецепт Салат «Чингісхан» фото

Салат «Чингісхан»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Помідор, Пшоно і пшениця
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Салат"Çingishan" досить незвичайне блюдо, в його склад входять непоєднувані інгредієнти. Головною складовою страви виступає пшенична крупа. Всі потрібні продукти для салату можна знайти цілий рік.

Салат"Çingishan" готується з крупою, яку не варять, а тільки замочують на одну годину. Салат - vegetarianskiy, а зелень і часник дає приємний пікантний смак. Готовий салат "чингісхан" рекомендується збризнути соком лимона і прибрати в холодильник на 1 час, щоб продукти наситилися ароматом один одного. Успіхів і приємного апетиту!


  • Пшоно - 1 Склянка
  • Помідори - 2 штуки
  • Перецьь болгарський - 1 штука
  • Яблуко - 2 штуки
  • Часник - 2-3 зубчиків
  • Лимон - 1/2 штуки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Зелень - За смаком (петрушка, цибуля)
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Листя салату - За смаком
салат
Яблука очистити і дрібно порізати.
салат
Зелень дрібно порубати.
салат
Часник очистити.
салат
Викладіть на блюдо крупу, зверху викладіть всі підготовлені інгредієнти і заправте маслом, лимонним соком, додайте сіль і перець.

Схожі рецепти