Рецепт Салат «червоний комісар» на зиму фото

Салат «червоний комісар» на зиму
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Буряк , Овочі , Бобові , Квасоля , Морква
Пісні страви
На обід , На вечерю
Заготовки , Салати , Консервація
Кількість порцій: 5
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Салат"Червоний комісар" не просто смачний салат і заготівля на зиму, але і відмінна готова заправка для борщу. А в нашому в швидкісному ритмі життя, погодьтеся, дуже цінується швидкість готування.

Опис приготування:

Цей рецепт, як приготувати смачний соковитий салат"Червоний комісар" , відразу сподобався мені складом інгредієнтів. Салат виходить досить ситним і може подаватися як самостійне блюдо або для борщу. Рекомендую спробувати!

  • Буряк - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Помідор - 1 кілограм
  • Квасоля - 2 склянки
  • Масло рослинне - 250 мілілітрів
  • Вода - 250 мілілітрів
  • Цукор - 1/2 склянки
  • Сіль - 2 Ст. Ложки
  • Оцет 6% - 1/2 склянки
салат
Підготуйте інгредієнти. Помийте овочі. Буряк і моркву натріть на крупній тертці.
салат
Квасоля необхідно попередньо замочити на кілька годин. Відміряйте інгредієнти для маринаду. Все перемішайте, крім оцту.
салат
Цибулю очистіть і наріжте півкільцями.
салат
Якщо помідори великого розміру, наріжте скибочками. У мене черрі, я їх залишила цілими.
салат
Овочі помістіть в каструлю, залийте маринадом і перемішайте. Поставте каструлю на вогонь, доведіть до кипіння і тушкуйте 1, 5 годину. Додайте оцет, перемішайте і тушкуйте ще 15 хвилин.
салат
Розкладіть салат в стерилізовані банки і закатати кришки, переверните банки, остудіть при кімнатній температурі.
салат
Зберігайте в прохолодному темному місці. Вихід готового салату з вказаною кількістю продуктів - 5 літрів.

Схожі рецепти