Рецепт Червоний салат з брокколі фото

Червоний салат з брокколі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Субпродукти, Брокколі, Бекон
Низькокалорійні
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Салати

Цей салат отримав свою назву за кольором бекону і винограду. Салат - яскравий і смачний, відмінно підійде як в будні, так і на святковий стіл! А приготуєте ви його в лічені хвилини.

Для приготування цього корисного салату з брокколі спочатку промиємо й наріжемо овочі.

1. Головку брокколі розділити на суцвіття і, якщо треба, порізати на більш дрібні шматочки. Брокколі можна їсти свіжої, а можна бланшувати в окропі. Я зазвичай кидаю брокколі в киплячу підсолену воду на 3-4 моменти.

2. Селера порізати уздовж на пластинки.

3. Зелену цибулю промити, просушити і подрібнити. Я використовую пару пір'їнок.

4. Червоний цибулю нарізати дрібними кубиками.

5. Виноград промити, розрізати навпіл і вибрати кісточки.

6. Мигдаль, якщо у вас не пластинками, подрібніть і прогрійте на сковороді без масла, на середньо-високому вогні хвилини 3-4.

7. Нарізку бекону обсмажте на сковороді без масла, поки бекон НЕ заверне і стане хрустким.

8. Змішайте всі приготовані інгредієнти у великій салатниці.

9. У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет. Цим соусом заправте салат перед подачею.

У великій мисці з'єднати брокколі, подрібнений бекон, селера,

Смачного!


  • Бекон, нарізка - 100-150 грам
  • Велика головка свіжої брокколі, нарізаної - 1 штука
  • Нарізану селеру - 3/4 склянки
  • Рубаний зелений лук - 1/4 склянки
  • Червона цибулина - 1/2 штуки
  • Виноград без кісточок, нарізаний навпіл - 1/2 - 1 склянки
  • Мигдаль подрібнений - 1-2 Ст. Ложок (краще пластинки)
  • Цукор - 1 Ст. Ложка
  • Білий оцет - 1 Ст. Ложка
  • Майонез - 3 Ст. Ложки
Для приготування цього корисного салату з брокколі спочатку промиємо й наріжемо овочі.

1. Головку брокколі розділити на суцвіття і, якщо треба, порізати на більш дрібні шматочки. Брокколі можна їсти свіжої, а можна бланшувати в окропі. Я зазвичай кидаю брокколі в киплячу підсолену воду на 3-4 моменти.

2. Селера порізати уздовж на пластинки.

3. Зелену цибулю промити, просушити і подрібнити. Я використовую пару пір'їнок.

4. Червоний цибулю нарізати дрібними кубиками.

5. Виноград промити, розрізати навпіл і вибрати кісточки.

6. Мигдаль, якщо у вас не пластинками, подрібніть і прогрійте на сковороді без масла, на середньо-високому вогні хвилини 3-4.

7. Нарізку бекону обсмажте на сковороді без масла, поки бекон НЕ заверне і стане хрустким.

8. Змішайте всі приготовані інгредієнти у великій салатниці.

9. У маленькій мисці змішайте майонез, цукор і оцет. Цим соусом заправте салат перед подачею.

У великій мисці з'єднати брокколі, подрібнений бекон, селера,

Смачного!

Схожі рецепти