Рецепт Салат «Цезар» в сендвічах фото

Салат «Цезар» в сендвічах
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Птах , Курка
Дієтичне харчування , Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На швидку руку
Кількість порцій: 4-6
Час приготування: 30 хв.

В якості швидкої, ситної, апетитною і дуже смачною закуски хочу запропонувати вам дуже класну ідею, як приготувати салат"Цезар" в сендвічах. Zaintrigovanи? Запам'ятовуйте рецепт і повторіть будинку!

Опис приготування:

Цей варіант цікавий тим, що закуску можна подавати не тільки вдома, але і брати з собою на роботу або на пікнік, наприклад. Виходить дуже ситно, при цьому це все той же, улюблений багатьма, салат"Цезар" . Заправку можна купити готову або зробити самостійно, з'єднавши філе анчоуса, часник, гірчицю, сік лимона і трохи масла.

  • Куряча грудка - 2 штуки (смажена або запечена)
  • Бекон - 3-4 скибочок
  • Чіабатта - 1 штука (або будь-який батон)
  • Листя салату - 1 пучок
  • Пармезан - 50 грам
  • Помідори - 2 штуки
  • Соус для"Цезаря" - За смаком
1
Бекон і курячу грудку можна обсмажити на сковороді або запекти в духовці.
2
Зелень вимийте і висушіть. Пармезан наріжте тонкими пластівцями. Помідори вимийте, обсушити і наріжте кільцями.
3
Акуратно розріжте чіабатту навпіл. Змастіть хліб щедро соусом для"Цезаря" .
4
Одну частину відкладіть в сторону, а на другу почніть викладати інгредієнти салату. Спершу бекон, потім курячу грудку.
5
Знову трохи соусу. Пармезан, листя салату, помідори.
6
Накрийте салат другою половинкою чіабатти. Притисніть трохи і наріжте порційними шматочками.
Смачного!
7
Смачного!

Схожі рецепти