Рецепт Салат «Цезар» кращий фото

Салат «Цезар» кращий
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Креветки , Морепродукти
Дієтичне харчування
На обід , На вечерю
Салати , Салат Цезар
Кількість порцій: 2
Час приготування: 30 хв.

Найкращий салат"Цезар" виходить не з класичної обсмаженої куркою або індичкою, а з креветками. Вони додають ніжну нотку, роблячи салат неперевершеним. Його доповнює смачна заправка.

Опис приготування:

Для салату"Цезар" дуже важлива заправка. У цьому випадку звичайний майонез не підійде. Тому змішайте сметану або грецький йогурт з гірчицею і тертим часником. Така заправка оттенит смак салату і зробить його смачним і соковитим. Щоб дізнатися, як приготувати салат"Цезар" кращий, прочитайте цей рецепт.

  • Салат - 100 грам
  • Креветки - 100 грам (відварні)
  • Хліб пшеничний - 2 скибочки
  • Крем - 3 Ст. Ложки
  • Сир пармезан - 600 грам
  • Гірчиця звичайна - 1/2 чайних ложки
  • Часник - 1/2 зубчики
  • Сік лимона, сіль - За смаком
салат
Скибочки білого багета очистіть від корок. Потім наріжте його на невеликі кубики. Підсмажте хліб на сковороді або запечіть в духовці, щоб він став золотистого кольору.
салат
Поки хліб запікають у духовці, приготуйте заправку для салату. Очистіть часник і перетріть його в ступці з сіллю. Додайте до них сметану і гірчицю.
салат
Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Натріть на дрібній тертці пармезан і додайте трохи в заправку. Знову все перемішайте.
салат
Салат вимийте і висушіть. Його листя порвіть руками і викладіть на тарілку. Додайте до зелені відварні і очищені і хлібні грінки, залишивши трохи для прикраси салату.
салат
Заправте салат соусом, розкладіть його по тарілках. Прикрасьте креветками, тертим пармезаном і хлібними грінками.

Схожі рецепти