Салат «Цезар» кращий
(покроковий рецепт з фото)
Найкращий салат "цезар" виходить не з класичної обсмаженої куркою або індичкою, а з креветками. Вони додають ніжну нотку, роблячи салат неперевершеним. Його доповнює смачна заправка.
Для салату "цезар" дуже важлива заправка. У цьому випадку звичайний майонез не підійде. Тому змішайте сметану або грецький йогурт з гірчицею і тертим часником. Така заправка оттенит смак салату і зробить його смачним і соковитим. Щоб дізнатися, як приготувати салат "цезар" кращий, прочитайте цей рецепт.
- Салат - 100 грам
- Креветки - 100 грам (відварні)
- Хліб пшеничний - 2 скибочки
- Крем - 3 Ст. Ложки
- Сир пармезан - 600 грам
- Гірчиця звичайна - 1/2 чайних ложки
- Часник - 1/2 зубчики
- Сік лимона, сіль - За смаком
Скибочки білого багета очистіть від корок. Потім наріжте його на невеликі кубики. Підсмажте хліб на сковороді або запечіть в духовці, щоб він став золотистого кольору.
Поки хліб запікають у духовці, приготуйте заправку для салату. Очистіть часник і перетріть його в ступці з сіллю. Додайте до них сметану і гірчицю.
Ретельно перемішайте всі інгредієнти. Натріть на дрібній тертці пармезан і додайте трохи в заправку. Знову все перемішайте.
Салат вимийте і висушіть. Його листя порвіть руками і викладіть на тарілку. Додайте до зелені відварні і очищені і хлібні грінки, залишивши трохи для прикраси салату.
Заправте салат соусом, розкладіть його по тарілках. Прикрасьте креветками, тертим пармезаном і хлібними грінками.