Рецепт Салака в мультиварці фото

Салака в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Смачно приготувати ароматну рибку можна і в мультиварці. При цьому салака не розпадеться на частини, а залишиться цілою і апетитною. Додавайте при варінні різні спеції, прянощі, приправи.

Опис приготування:

Навіть звичайна дрібна риба, наприклад, salaka, може вийти дуже смачною і апетитною, якщо ви приготуєте її в мультиварці. Приготування їжі практично не відніме ваше час, адже техніка все зробить за вас. Подати приготовану страву можна з будь-яким гарніром з овочів, круп, Локшина і t.d. На сніданок, обід або вечерю.

  • Salaka - 500 грам
  • Вода - 1 Склянка
  • Лавровий лист - 5-6 штук
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Перець чорний горошок - 5-6 штук
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Зерна гірчиці - 1 Чайна ложка
салака в мультиварці - фото крок 1
Підготуйте зазначені інгредієнти.
салака в мультиварці - фото крок 2
Рибку промийте, видаліть голови і нутрощі, чорні плівки всередині.
салака в мультиварці - фото крок 3
Викладіть промиту рибку спинками верх в чашу мультиварки один до іншого, якомога щільніше.
салака в мультиварці - фото крок 4
Влийте воду, рослинна олія, всипте сіль, лаврове листя, горошини чорного перцю, зерна гірчиці.
салака в мультиварці - фото крок 5
Накрийте рибку зверху перевернутої тарілкою або блюдцем, щоб вона не розпалася на шматочки в процесі варіння.
салака в мультиварці - фото крок 6
Активуйте режим"Гасіння" з 15-20 хвилин і закрийте кришку техніки. Після звукового сигналу відкрийте кришку, видаліть тарілку і дайте страві злегка охолонути.
салака в мультиварці - фото крок 7
Викладіть салаку на тарілку і подайте до столу теплою.

Схожі рецепти