Saʙdƶi
(покроковий рецепт з фото)
Сабджі - по суті, овочеве рагу, але з індійської "родзинкою", букетом східних спецій. Сабджі в перекладі - овочі, тому варіантів цієї страви безліч. Ось один з них, простий і смачний!
Це індійське блюдо з простих овочів, які злегка обсмажують, а потім гасяться до готовності. Сабджі виходить дуже ситним і смачним, а також яскравим, ароматним і зігріваючим за рахунок спецій. Його можна приготувати в сотейнику, на сковороді або в духовці. Я поділюся з вами рецептом, як приготувати Сабджі в мультиварці.
- Картопля - 400 грам
- Капуста білокачанна - 300 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Адигейський сир - 100 грам (або сир)
- Томатне пюре - 1 Склянка
- Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте, очистіть. Капусту наріжте середніми кубиками.
Овочі наріжте дрібними кубиками. Імбир і часник подрібніть.
Увімкніть мультиварку в режимі "жарка" з 20 хвилин. Нагрійте оливкову олію, обсмажте часник і цибулю до м'якості. Додайте спеції в наступному порядку: кмин, через 30 секунд -
Імбир, перець, каррі, перемішайте.
Імбир, перець, каррі, перемішайте.
Покладіть моркву, обсмажуйте протягом 5 хвилин, помішуючи лопаткою. Додайте кубики адигейського сиру, перемішайте.
Картопля додайте, перемішайте і обсмажуйте протягом 5 хвилин. Покладіть капусту, готуйте ще 5 хвилин.
Увімкніть режим "гасіння" з 40 хвилин. Влийте томатне пюре, сіль за смаком, перемішайте і готуйте до звукового сигналу.
Смачного!