Рецепт Saʙdƶi фото

Saʙdƶi
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня , Індійська кухня
Овочі , Молочні продукти , Капуста , Картопля , Сир , Морква , Адигейський сир , Імбир
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Рагу , Гостре , Соте , Каррі
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Сабджі - по суті, овочеве рагу, але з індійської"родзинкою" , букетом східних спецій. Сабджі в перекладі - овочі, тому варіантів цієї страви безліч. Ось один з них, простий і смачний!

Опис приготування:

Це індійське блюдо з простих овочів, які злегка обсмажують, а потім гасяться до готовності. Сабджі виходить дуже ситним і смачним, а також яскравим, ароматним і зігріваючим за рахунок спецій. Його можна приготувати в сотейнику, на сковороді або в духовці. Я поділюся з вами рецептом, як приготувати Сабджі в мультиварці.

  • Картопля - 400 грам
  • Капуста білокачанна - 300 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Адигейський сир - 100 грам (або сир)
  • Томатне пюре - 1 Склянка
  • Масло оливкове - 4 Ст. Ложки
Saʙdƶi - фото крок 1
Підготуйте необхідні продукти. Овочі помийте, очистіть. Капусту наріжте середніми кубиками.
Saʙdƶi - фото крок 2
Овочі наріжте дрібними кубиками. Імбир і часник подрібніть.
Saʙdƶi - фото крок 3
Увімкніть мультиварку в режимі"Жарка" з 20 хвилин. Нагрійте оливкову олію, обсмажте часник і цибулю до м'якості. Додайте спеції в наступному порядку: кмин, через 30 секунд -
Імбир, перець, каррі, перемішайте.
Saʙdƶi - фото крок 4
Покладіть моркву, обсмажуйте протягом 5 хвилин, помішуючи лопаткою. Додайте кубики адигейського сиру, перемішайте.
Saʙdƶi - фото крок 5
Картопля додайте, перемішайте і обсмажуйте протягом 5 хвилин. Покладіть капусту, готуйте ще 5 хвилин.
Saʙdƶi - фото крок 6
Увімкніть режим"Гасіння" з 40 хвилин. Влийте томатне пюре, сіль за смаком, перемішайте і готуйте до звукового сигналу.
Saʙdƶi - фото крок 7
Смачного!

Схожі рецепти