Рулька в пакеті
(покроковий рецепт з фото)
Ароматна, дуже ніжна і буквально таїть у роті рулька в пакеті в домашніх умовах - це чудовий варіант приготування апетитного м'яса без зайвого клопоту.
1. Під проточною водою як слід вимийте рульку, обсушити її.
2. Зробіть невеликі надрізи, в які розмістіть очищені та подрібнені зубчики часнику.
3. З'єднайте сіль, перець духмяний (горошком), бадьян, кардамон і інші ароматні спеції, які вам до смаку. Подрібніть все, і отриманою сумішшю натріть м'ясо з усіх боків.
4. Викладіть в глибоку миску, залиште просочуватися. Ідеальний варіант, як зробити рульку в пакеті, - це дати їй постояти всю ніч.
5. Підготуйте лист або форму для запікання, включите і розігрійте духовку.
6. Викладіть рульку в пакет, як слід закріпіть край з боку дна (якщо є така необхідність).
7. Всередину вилийте дві склянки пива. При бажанні можете додати у цій простому рецептом рульки в пакеті трохи овочів за смаком.
8. Щільно зав'яжіть другий край, викладіть рукав з м'ясом в форму, і відправте запікатися.
9. При температурі 180-190 градусів запікайте не менше 2 годин. Потім акуратно зніміть пакет. Страву можна відразу подавати до столу.
Вкуснятина!
- Рулька - 2-3 штук
- Часник - 6-8 зубчиків
- Пиво - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Спеції - За смаком (кардамон, бадьян і т.Д.)
2. Зробіть невеликі надрізи, в які розмістіть очищені та подрібнені зубчики часнику.
3. З'єднайте сіль, перець духмяний (горошком), бадьян, кардамон і інші ароматні спеції, які вам до смаку. Подрібніть все, і отриманою сумішшю натріть м'ясо з усіх боків.
4. Викладіть в глибоку миску, залиште просочуватися. Ідеальний варіант, як зробити рульку в пакеті, - це дати їй постояти всю ніч.
5. Підготуйте лист або форму для запікання, включите і розігрійте духовку.
6. Викладіть рульку в пакет, як слід закріпіть край з боку дна (якщо є така необхідність).
7. Всередину вилийте дві склянки пива. При бажанні можете додати у цій простому рецептом рульки в пакеті трохи овочів за смаком.
8. Щільно зав'яжіть другий край, викладіть рукав з м'ясом в форму, і відправте запікатися.
9. При температурі 180-190 градусів запікайте не менше 2 годин. Потім акуратно зніміть пакет. Страву можна відразу подавати до столу.
Вкуснятина!