Рулетики з лаваша з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Ми дивним чином з'єднуємо інгредієнти з різних кухонь світу і виходить міжнародний рецепт і відповідно блюдо. Так сталося з грузинським тонким лавашем. Як ми його тільки не вертимо!
Такі рулетики можна приготувати змінивши начинку або зробити асорті з начинок. Для такої справи підійдуть різного виду копченості, сухофрукти, дуже зелене, сир, плавлений сир, риба, консервована риба і то, що ваша фантазія ще дозволить.
- Куряче м'ясо відварне - 200 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Зелень - 50 грам
- Крем - 200 грам
- Спеції - За смаком
- Лаваш грузинський - 2 штуки
Відварну курку нарізати дрібно. Я взяла куряче філе, але для цієї страви відмінно підійде і м'ясо з ноги. М'ясо птиці можна замінити на інше доступне або не застосовувати зовсім.
Твердий сир натріть на тертці. Терти сир потрібно дрібно, щоб він швидко розплавився.
До продуктів додайте багато різноманітної зелені і натріть на дрібній тертці часник. Змішайте всі. Злегка посоліть і поперчіть.
Лист лаваша нарізаємо на широкі смужки. Смужку лаваша змастити сметаною. Викласти частину начинки.
Поверніть рулетиком. Злегка притисніть, щоб рулет схопився.
Так формуємо все рулетики. Викладаємо на деко. Розігріваємо духовку при 200 градусів і запікаємо лаваш в духовці 10 хвилин.
Готові хрусткі рулетики з сиром подаємо до столу.