Рулетики з лаваша з часником
(покроковий рецепт з фото)
Розповім про смачну, ситної і швидкої закуски на всі випадки життя. Зробив, як приготувати рулетики з лаваша з часником? Багато хто вже встиг полюбити різні варіації на цю тему, ця - одна з них.
Більшість роблять подібні страви постійно, адже це дуже просто і смачно. Існує велика різноманітність начинок, тому кожен може знайти для себе за смаком. Можна зробити овочевий, м'ясної, сирний, фруктовий або змішаний рулет. Вірменський лаваш можна зробити самостійно (рецептів в інтернеті безліч), а можна купити в магазині вже готовий.
- Вірменський лаваш - 1 штука
- Часник - 4 зубчики
- Плавлений сир - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Майонез - За смаком
- Зелень - 1 пучок
- Спеції - За смаком
1. Чищу часник, натираю його на дрібній тертці. Мою зелень (у мене зелена цибуля) і нарізаю дрібно, перекладаю всі інгредієнти в миску.
2. Яйця відварюю і очищаю, натираю їх на дрібній тертці в миску, так само подрібнюю і підморожене плавлений сир (попередньо відправив його на 15 хвилин в морозилку). За смаком додаю сіль, білий мелений перець і майонез.
3. Ложкою ретельно перемішую масу - начинка готова.
4. Розгортаю на столі тонкий вірменський лаваш, змащую його по всій поверхні тільки що приготовленої начинкою, щільно повертаю.
5. Отриману «ковбаску» з лаваша загортаю в плівку і кладу на 30 хвилин в холодильник.
6. Добре просочений лаваш нарізаю невеликими шматочками гострим ножем і подаю до столу.