Рулет зі свинини варений

Рулет зі свинини варений
Кількість порцій: 5 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Класичний рецепт закуски до обіднього або святкового столу — рулет зі свинини, варений в домашніх умовах. Готовят грудинку по-разному: в духовці, фаршировану або відварюють, як тут.

опис приготування:

Відмінний варіант закуски до свята. Щоб не купувати грудинку відварну в магазині, її можна зробити за пару годин. При бажанні свинину можна і нафарширувати, але в чистому вигляді вона смакує не гірше. Вариться рулет близько 2 годин (в залежності від розміру), остигає годину і його можна подавати до столу.

  • свиняча грудинка— 1 кілограм
  • Сіль і приправи— За смаком
  • часник— 3 зубчики
Рулет зі свинини варений - фото крок 1 1. Беремо свинячий подчеревок. Я зазвичай зрізаю краю так, щоб вони були рівними. Деякі прибирають шкуру (за смаком).

Рулет зі свинини варений - фото крок 2 2. Натираємо його сіллю, приправами і подрібнюємо перець горошком (також натираємо середину). Ріжемо дрібно часник (вичавлювати!) і також відправляємо в середину. Загортаємо грудинку в рулет і гарненько зав'язуємо нитками.

Рулет зі свинини варений - фото крок 3 3. Тепер складаємо в пакет щільний або в спеціальний пакет для випічки. Тим часом готуємо посуд для варіння м'яса.

Рулет зі свинини варений - фото крок 4 4. Відправляємо в каструлю з водою і варимо близько 1,5-2 годин на середньому вогні. В середину рулету можна також покласти лавровий лист, який додасть особливий аромат нашому рулету.

Рулет зі свинини варений - фото крок 5 5. Коли м'ясо відварити, вимикайте вогонь і дайте йому ще постояти близько години. Після цього можна витягувати, покласти на блюдо і почекати, поки і рулету вийде зайва рідина. Тепер нарізаємо рулет зі свинини варений в домашніх умовах, прикрашаємо страву зеленню і подаємо до столу (можна разом з соліннями або свіжими овочами).

Схожі рецепти

Рулет зі свинячої очеревини варений

Рулет зі свинячої очеревини варений

Такий рулет зі свинячої очеревини, варений в домашніх умовах, стане відмінним варіантом закуски для святкового столу. Начинити його можна за смаком: чорносливом, овочами, грибами і навіть крупою. опис приготування: Такий рулет можна приготувати менш, чим за 2 годину, але тоді він вийде пухким....

читати далі
Смажений банан і варений ананас

Смажений банан і варений ананас

Смажений банан і варений ананас — це солодка страва, яке складається з красивого бананового десерту і смачного ананасового напою. Покроковий рецепт з фото. опис приготування: Смажений банан і варений ананас — хороше поєднання, яке приносить велике задоволення як дорослим, так і дітям. Банани в...

читати далі
Минтай варений

Минтай варений

Філе минтая готується дуже швидко, в ньому зберігається смак і всі поживні речовини. Ось простий рецепт, як приготувати минтай варений, який сподобається всім, навіть тим, хто правильно харчується. опис приготування: минтай, варений пару — це класика. Можна приготувати легке і смачне друга стр...

читати далі
Рис варений розсипчастий

Рис варений розсипчастий

хочете навчу, як приготувати рис варений розсипчастий? Тоді запам'ятовуйте цей рецепт. Насправді тут нічого складного, з процесом впорається без праці навіть новачок на кухні. рекомендую! опис приготування: Насправді, ніяких секретів в цьому рецепті немає. Результат залежить від декількох моме...

читати далі
Цукор, варений на молоці

Цукор, варений на молоці

Хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати цукор, варений на молоці. Блюдо виходить шалено смачним, тому приступимо опис приготування: Готове ласощі необхідно видалити з форми, нарізати на шматочки і подавати до столу. Відмінно підійде до чаю і кави, обов'язково рекомендую спробувати Спод...

читати далі