Рецепт Минтай варений фото

Минтай варений
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти , Минтай
Дієтичне харчування , Низькокалорійні , ПП рецепти
На обід , На вечерю , На швидку руку
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 20 хв.

Філе минтая готується дуже швидко, в ньому зберігається смак і всі поживні речовини. Ось простий рецепт, як приготувати минтай варений, який сподобається всім, навіть тим, хто правильно харчується.

Опис приготування:

Минтай, варений пару - це класика. Можна приготувати легке і смачне друга страва з риби дуже швидко, всього за кілька хвилин. Ця риба відмінно підійде для тих хто на дієті, але не хоче відмовляти собі в смачних стравах. Подавайте минтай з помідорами чері і руколою, або ж з легким салатом. Відмінним гарніром може бути рис басматі.


  • Минтай - 300 грам
  • Оливкова олія - За смаком
  • Петрушка - 1 пучок
  • Сіль - За смаком
  • Лимонний сік - 2 чайних ложки
1
Філе тріски добре промийте і просушіть паперовим рушником. Покладіть філе минтая в миску, полийте філе соком лимона і олією, посипте дрібно нарізаною петрушкою і приправити щіпкою солі.
2
Поставте каструлю відповідного розміру, заповнену наполовину водою, на вогонь. Як тільки вода закипить, поставте на каструлю блюдо з філе минтая.
3
Варіть протягом п'ятнадцяти хвилин, потім обережно зніміть гаряче блюдо і подавайте минтай на стіл, попередньо окропивши філе лимоном.
4
Смачного!

Схожі рецепти