Рецепт Рулет з плавленим сиром фото

Рулет з плавленим сиром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Молочні продукти, Сир, Плавлений сир
Пісні страви
На обід, На вечерю, На природу, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Цей дивно смачний і зовсім нескладний м'ясний рулет з плавленим сиром в домашніх умовах можна запекти в духовці або приготувати на грилі. Смачно, ситно і оригінально.

Варіантів, як зробити рулет з плавленим сиром ще смачнішим існує чимало. Якщо блюдо призначене тільки для дорослих, тоді можна додати гострий перець за смаком, що додасть страві особливу пікантність. Заповнити м'ясо пивом - ще одна ідея виключно для дорослих, що робить свинину дивно соковитою.

  • Свинина - 1-1.5 кілограма
  • Плавлений сирок - 100 грам
  • Гострий перець - За смаком (по бажанню)
  • Бекон - 100 грам
  • Сіль - 1 щіпка
  • Перець - 1 щіпка
  • Пиво - 200 мілілітрів (по бажанню)
рулет з плавленим сиром - фото крок 1
1. Свинину вимити, добре обсушити і розрізати так, щоб розгорнути шматочок.
рулет з плавленим сиром - фото крок 2
2. Щоб рулет з плавленим сиром був більш соковитим і ароматним, можна наповнити м'ясо світлим пивом. Для цього пиво потрібно набрати в шприц і ввести його по всій поверхні свинини.
рулет з плавленим сиром - фото крок 3
3. В середину викласти нарізаний скибочками плавлений сир.
рулет з плавленим сиром - фото крок 4
4. Для любителів гостренького пропоную також доповнити сирну начинку перцем. Його можна попередньо трохи запекти в духовці, а потім очистити від насіння і хвостика. Якщо гостре не до смаку, можна замінити його солодким перцем, наприклад.
рулет з плавленим сиром - фото крок 5
5. Тепер свинину потрібно акуратно згорнути і обернути смужками бекону. Таким чином, м'ясо буде ще більш соковитим і ніжним. Також знадобиться щільна мотузка, якої потрібно буде обв'язати рулет.
рулет з плавленим сиром - фото крок 6
6. Обов'язково посолити і поперчити м'ясо, також в рецепт приготування рулету з плавленим сиром можна використовувати приправи за смаком.
рулет з плавленим сиром - фото крок 7
7. Тепер рулет можна відправити на гриль або в духовку і запікати до готовності. Після трохи остудити і акуратно зняти мотузку. Подавати до столу з гарніром або салатом, а також улюбленим соусом.

Схожі рецепти