Рулет з картопляного пюре
(покроковий рецепт з фото)
Завжди добре, коли ви знаєте, як приготувати рулет з картопляного пюре. А все тому, що картопля - універсальний продукт, який все люблять. Читайте рецепт і втілюйте його в життя!
Картопляні рулети можна готувати з різними начинками. Чому це блюдо коштує того, щоб його приготувати? та тому, що від запеченої картоплі відязикатися дуже важко, особливо, зі смачними наповнювачами. У такій рулет добре загортати м'ясний і рибний фарш, овочі, гриби, сир із зеленню і багато іншого.
- Картопля - 800 грам
- Гриби - 250 грам
- Цибуля ріпчаста - 2-3 штук
- Морква - 2-3 штук
- Крохмаль - 3 Ст. Ложки
- Зелень - 1 пучок
- Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
- Сіль, перець, спеції - За смаком
Чистим картофель. Відварюємо, як зазвичай, до готовності. Беремо толкушку і робимо з картоплі пюре, слив попередньо весь відвар. Він нам не знадобиться. Кладемо в картопля шматочок вершкового масла за бажанням.
Додаємо в пюре кілька ложок крохмалю, щоб рулет не потріскалася. Підсолюємо за смаком. Викладаємо пюре на деко, вистелений пергаментним папером. Ставимо в духовку при температурі 180 градусів на півгодини.
Поки запікається основа для рулету, займемося овочами. Рубаємо цибулю, трьом морква, нарізаємо гриби. Обсмажуємо на рослинному маслі з додаванням солі і перцю до повної готовності, помішуючи рагу.
Коли картопляний пласт запече, витягуємо його. Приготовлені овочі рівномірно розподіляємо по картоплі. Нарізаємо зелень і посипаємо їй начинку. Обережно звертаємо картопляний пласт з начинкою в рулет, верх якого промазуємо рослинним маслом. Ставимо знову в духовку, буквально, з 15 хвилин при 200 градусах.
Через покладений час дістаємо запечений рулет. Нарізаємо на шматочки і присмачуємо будь-яким соусом, який ви любите. До рулету добре підійдуть м'ясо, овочі і риба. Смачного!