Рулет з фаршу
(покроковий рецепт з фото)
У холодильнику лежить фарш, а на котлети і дивитися не хочеться? знайома картина. Можна, можливо, звичайно, наробити пельменів, але це справа не швидка. А можна приготувати чудовий рулет з фаршу.
Рулет з фаршу - одне з небагатьох багатофункціональних страв. Універсальність його в тому, що він може бути і гарячим самостійною стравою, і красивою закускою на святковому столі. Його можна їсти і з пилу, з жару, і діставши з холодильника. Готувати його досить просто. Рецепт рулету з фаршу допоможе вам все зробити правильно, і ніде не помилитися. А результатом буде задоволена вся родина. Хай щастить!
- Фарш із яловичини - 500 грам
- Білий хліб - 2-3 скибочок
- Молоко - 1 Склянка
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Яйця - 3 штуки
- Морква - 1 штука
- Сіль - - За смаком
- Перець - - За смаком
Білий хліб залити половиною склянки молока. Дати йому полежати в молоці, потім добре розім'яти.
До измельченному хлібу додати фарш, яйце, сіль і перець. Добре вимішати.
2 яйця змішати з половиною склянки молока. Додати сіль, перець, збити.
Яєчно-молочну суміш вилити на сковороду і зробити омлет.
Морква вимити, натерти на терці.
Цибулю почистити, порізати.
Обсмажити на сковороді цибулю і моркву до золотистого кольору.
На фольгу викласти підготовлений фарш і розподілити його рівним шаром. На фарш викласти омлет і обсмажені овочі. Піднімаючи фольгу згорнути фарш в рулет.
Готовий рулет загорнути у фольгу, покласти на деко. У деко налити трохи води. Поставити запікатися в духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати рулет можна і холодним, і гарячим. Смачного!