Рецепт Рулет з фаршу фото

Рулет з фаршу
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Фарш
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , На святковий стіл , Новий рік , 8 березня , Сімейна вечеря
Гарячі страви , Страви у фользі , Рулети
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 10 хв.

У холодильнику лежить фарш, а на котлети і дивитися не хочеться? знайома картина. Можна, можливо, звичайно, наробити пельменів, але це справа не швидка. А можна приготувати чудовий рулет з фаршу.

Опис приготування:

Рулет з фаршу - одне з небагатьох багатофункціональних страв. Універсальність його в тому, що він може бути і гарячим самостійною стравою, і красивою закускою на святковому столі. Його можна їсти і з пилу, з жару, і діставши з холодильника. Готувати його досить просто. Рецепт рулету з фаршу допоможе вам все зробити правильно, і ніде не помилитися. А результатом буде задоволена вся родина. Хай щастить!

  • Фарш із яловичини - 500 грам
  • Білий хліб - 2-3 скибочок
  • Молоко - 1 Склянка
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Яйця - 3 штуки
  • Морква - 1 штука
  • Сіль - - За смаком
  • Перець - - За смаком
рулет з фаршу - фото крок 1
Білий хліб залити половиною склянки молока. Дати йому полежати в молоці, потім добре розім'яти.
рулет з фаршу - фото крок 2
До измельченному хлібу додати фарш, яйце, сіль і перець. Добре вимішати.
рулет з фаршу - фото крок 3
2 яйця змішати з половиною склянки молока. Додати сіль, перець, збити.
рулет з фаршу - фото крок 4
Яєчно-молочну суміш вилити на сковороду і зробити омлет.
рулет з фаршу - фото крок 5
Морква вимити, натерти на терці.
рулет з фаршу - фото крок 6
Цибулю почистити, порізати.
рулет з фаршу - фото крок 7
Обсмажити на сковороді цибулю і моркву до золотистого кольору.
рулет з фаршу - фото крок 8
На фольгу викласти підготовлений фарш і розподілити його рівним шаром. На фарш викласти омлет і обсмажені овочі. Піднімаючи фольгу згорнути фарш в рулет.
рулет з фаршу - фото крок 9
Готовий рулет загорнути у фольгу, покласти на деко. У деко налити трохи води. Поставити запікатися в духовку на 45 хвилин при температурі 180 градусів. Подавати рулет можна і холодним, і гарячим. Смачного!

Схожі рецепти