Рецепт Розсольник без м'яса фото

Розсольник без м'яса
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Крупи, Пшоно і пшениця
На обід, Корисний обід
Супи, Розсольник

Цей розсольник без м'яса варила моя бабуся під час посту. А він мені дуже подобався, і зараз іноді я його теж готую і дякую бабусю за це. Супчик смачний і ситний. Ось його рецепт.

Це дуже простий рецепт розсольнику без м'яса. Але він мені подобається, тому що з дитинства. Бабуся під час посту, конечно не пасеровані овочі на рослинному маслі, а додавала в розсольник без м'яса сирими. І все одно виходило смачно. Я трохи пристосувала рецепт розсольнику без м'яса до наших умов. Овочі я обсмажую, і до розсольнику без м'яса подаю сметану. Звичайно, посипаю і свіжою зеленню, Зараз її завжди можна купити в магазині в будь-який час року. Спробуйте і ви приготувати цей суп.

  • Пшенична крупа - 200 грам
  • Морква - 1-2 штук
  • Цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2-3 штук
  • Солоні огірки - 2-3 штук
  • Томатна паста - 2-3 Ст. Ложок
  • Корінь петрушки - 40 грам
  • Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
розсольник без м'яса - фото крок 1
Пшоняну крупу добре промиваємо і заливаємо водою. Ставимо на слабкий вогонь і розпарює до розм'якшення.
розсольник без м'яса - фото крок 2
Картопля, морква, цибуля і петрушку нарізати кубиками.
розсольник без м'яса - фото крок 3
Солоні огірки також нарізати кубиками.
розсольник без м'яса - фото крок 4
Цибуля, морква, корінь петрушки обсмажити на невеликій кількості рослинного масла, додати томатну пасту і протушкувати хвилин 5-7.
розсольник без м'яса - фото крок 5
У киплячу воду (можна додати бульйонний кубик) покласти крупу і варити до готовності хвилин 15. Потім додати туди картоплю, пасеровані овочі і огірки. Варити до готовності картоплі 10-15 хвилин. В кінці варіння влити огірковий розсіл і якщо треба досолити суп.

Схожі рецепти