Розсольник з перловкою без м'яса
(покроковий рецепт з фото)
Цей дуже простий супчик я іноді варю, коли хочеться чогось гарячого, рідкого, пікантно-солоненького і не дуже калорійного. Пропоную вам рецепт розсольнику з перловкою без м'яса. Спробуйте!
Ось такий простий рецепт розсольнику з перловкою без м'яса я пропоную вашій увазі. Здається, в супі нічого і немає, навіть картоплі, але він виходить досить густим, наваристим і дуже смачним. Ви спробуйте і переконайтеся самі. А якщо покласти побільше сметани, та й зеленню посипати, то зовсім смакота. Розповідаю і показую як приготувати розсольник з перловкою без м'яса.
- Перловка - 100 грам
- Морква - 150 грам
- Солоні огірки - 200 грам
- Цибуля - 1 штука
- Сіль - За смаком
- Рослинна олія - 30 мілілітрів
Перловку промиваємо і відварюємо в підсоленій воді до готовності.
Цибуля чистий, нарізаємо і пасеруємо на рослинній олії до прозорості.
У воду (можна розчинити там бульйонний кубик) кладемо перловку і цибулю.
Солоні огірочки ріжемо тонкими скибочками і кладемо в суп. Готуємо ще хвилин 10, потім вливаємо огірковий розсіл, доводимо до кипіння і вимикаємо.
Солити суп краще в кінці в залежності від солоності огірків.
Солити суп краще в кінці в залежності від солоності огірків.
Наш розсольник з перловкою готовий!