Рецепт Розбитий Paswc фото

Розбитий Paswc
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Овочі , Капуста , Бобові , Білокачанна капуста
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Фаршировані , Голубці
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 10 г. 0 хв.

Розбитий Paswc - це ще один різновид, мною улюблених, голубців. Правда начинка суто пісна і вегетаріанська - суміш з бобових і булгура, загорнута в листя квашеної капусти - смачно і корисно!

Опис приготування:

Пасуц толма - класичне блюдо вірменської кухні. Назва говорить сама за себе, так як в перекладі "пасуц" це "пост". Є кілька різновидів цієї страви. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати пасуц толму з бобовими та булгуром. Їдять його в холодному вигляді, але і гаряче воно дуже навіть, не поступається за смаком. Потрібно заздалегідь підготуватись - замочити бобові на 8-10 годин, так вони швидше приготуються. Приправи можна використовувати будь-які, я люблю погостріше, тому поклала червоний перчик, але можна обійтися і без нього. Блюдо пісне і дуже ситне - ідеально підійде для вегетаріанського столу. Рецепт дуже цікавий, спробуйте, вам обов'язково сподобатися.

  • Манна крупа - 100 грам
  • Сочевиця - 100 грам
  • Квасоля червона - 100 грам
  • Горох сухої - 100 грам
  • Гайка - 100 грам
  • Капустяне листя - 10-12 штук (квашені)
  • Приправа каррі - 1 щіпка
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Часник сушений - 1 Чайна ложка
  • Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
  • Червоний перець мелений - 0.5 чайних ложки
розбитий Paswc - фото крок 1
Підготуйте все крупи. Перегляньте, щоб ніде не було поганого зернятка.
розбитий Paswc - фото крок 2
Залийте суміш бобових і крупи водою, залиште на ніч. Потім відваріть до м'якості квасолі, приблизно 1-1, 5 годину. Злийте воду, посоліть і додайте спеції.
розбитий Paswc - фото крок 3
Підготуйте капустяне листя. Якщо дуже кислі, замочіть їх на пару годин у воді.
розбитий Paswc - фото крок 4
На кожен листочок викладіть ложу або дві начинки, загорніть конвертиком.
розбитий Paswc - фото крок 5
Загорніть все листи капусти і покладіть толму в чавунну посуд з товстим дном.
розбитий Paswc - фото крок 6
Залийте овочевим бульйоном, посипте паприкою і тушкуйте на повільному вогні ще приблизно коло 1 годину. Страву подають у вигляді закуски - холодним.

Схожі рецепти