Розбитий Paswc
(покроковий рецепт з фото)
Розбитий Paswc - це ще один різновид, мною улюблених, голубців. Правда начинка суто пісна і вегетаріанська - суміш з бобових і булгура, загорнута в листя квашеної капусти - смачно і корисно!
Пасуц толма - класичне блюдо вірменської кухні. Назва говорить сама за себе, так як в перекладі "пасуц" це "пост". Є кілька різновидів цієї страви. Сьогодні ділюся рецептом, як приготувати пасуц толму з бобовими та булгуром. Їдять його в холодному вигляді, але і гаряче воно дуже навіть, не поступається за смаком. Потрібно заздалегідь підготуватись - замочити бобові на 8-10 годин, так вони швидше приготуються. Приправи можна використовувати будь-які, я люблю погостріше, тому поклала червоний перчик, але можна обійтися і без нього. Блюдо пісне і дуже ситне - ідеально підійде для вегетаріанського столу. Рецепт дуже цікавий, спробуйте, вам обов'язково сподобатися.
- Манна крупа - 100 грам
- Сочевиця - 100 грам
- Квасоля червона - 100 грам
- Горох сухої - 100 грам
- Гайка - 100 грам
- Капустяне листя - 10-12 штук (квашені)
- Приправа каррі - 1 щіпка
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Часник сушений - 1 Чайна ложка
- Паприка мелена - 0, 5 чайних ложки
- Червоний перець мелений - 0.5 чайних ложки