Рецепт Ромштекс з сиром фото

Ромштекс з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо , Молочні продукти , Сир , Яловичина
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Ромстекс
Кількість порцій: 1-2
Час приготування: 30 хв.

Смачний, ситний і дуже простий у приготуванні - цей ромштекс з сиром в домашніх умовах обов'язково потрібно спробувати! Рецепт не на кожен день, звичайно, але іноді побалувати себе можна!

Опис приготування:

Ділюся простим рецептом ромштекс з сиром. Виходить дуже смачне м'ясне блюдо, соковите і не пересушена. Цього ми досягаємо шляхом з'єднання обсмажування і гасіння м'яса. Виходить апетитно і дуже смачно!

  • Яловичина - 500 грам
  • Цибуля - 100 грам
  • Сир твердий - 100 грам
  • Томатна паста - 30 грам
  • Бульйон - 0.5 склянки (можна замінити водою)
  • Спеції - За смаком
  • Ананас консервований - 20 грам (можна обійтися і без нього)
ромштекс з сиром - фото крок 1
1. М'ясо ріжемо порційними шматками, при бажанні трохи відбиваємо. Натираємо сіллю і спеціями. Розігріваємо сковороду і на великому вогні обсмажуємо підготовлені шматки з усіх боків, поки не покриються скоринкою.
ромштекс з сиром - фото крок 2
2. Цибуля ріжемо середніми шматочками, додаємо до м'яса. Коли вже і цибулю, і м'ясо стануть рум'яними, зменшуємо вогонь, вливаємо бульйон і томатну пасту. Перемішаємо і тушкуємо, поки зайва вода не піде. Потім перевертаємо ромштекс, посипаємо сиром і шматочками ананаса, під кришкою тримаємо до готовності.
ромштекс з сиром - фото крок 3
3. Ось так виглядає готову страву. Якщо є час, перекладіть м'ясо прямо разом з сковородою в духовку на 5-10 хвилин, щоб вийшла сирна скоринка, як на фото. Готово!

Схожі рецепти