Ромштекс з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Смачний, ситний і дуже простий у приготуванні - цей ромштекс з сиром в домашніх умовах обов'язково потрібно спробувати! Рецепт не на кожен день, звичайно, але іноді побалувати себе можна!
Ділюся простим рецептом ромштекс з сиром. Виходить дуже смачне м'ясне блюдо, соковите і не пересушена. Цього ми досягаємо шляхом з'єднання обсмажування і гасіння м'яса. Виходить апетитно і дуже смачно!
- Яловичина - 500 грам
- Цибуля - 100 грам
- Сир твердий - 100 грам
- Томатна паста - 30 грам
- Бульйон - 0.5 склянки (можна замінити водою)
- Спеції - За смаком
- Ананас консервований - 20 грам (можна обійтися і без нього)
1. М'ясо ріжемо порційними шматками, при бажанні трохи відбиваємо. Натираємо сіллю і спеціями. Розігріваємо сковороду і на великому вогні обсмажуємо підготовлені шматки з усіх боків, поки не покриються скоринкою.
2. Цибуля ріжемо середніми шматочками, додаємо до м'яса. Коли вже і цибулю, і м'ясо стануть рум'яними, зменшуємо вогонь, вливаємо бульйон і томатну пасту. Перемішаємо і тушкуємо, поки зайва вода не піде. Потім перевертаємо ромштекс, посипаємо сиром і шматочками ананаса, під кришкою тримаємо до готовності.
3. Ось так виглядає готову страву. Якщо є час, перекладіть м'ясо прямо разом з сковородою в духовку на 5-10 хвилин, щоб вийшла сирна скоринка, як на фото. Готово!