Різотто з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви любите смачну і вишукану їжу, пропоную приготувати чудове різотто з кальмарами. Крім кальмарів, тут присутні печериці, що надає страві особливу родзинку! Спробуйте!
Перед вами - класичний рецепт приготування різотто з кальмарами. Спершу потрібно обсмажити цибулю, часник і шампіньйони. Потім додається рис і поступово вливається бульйон, рис повинен увібрати всю рідину. В кінці додаємо відварені кальмари, сіль, перець і тертий сир. Хай щастить!
- Мал - 2 склянки
- Бульйон - 4 склянки
- Кальмари - 5 штук
- Печериці - 400 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 3 зубчики
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
- Сир твердий - 150 грам
Подрібнюємо цибулю і часник.
Печериці ріжемо тонкими скибочками.
На оливковій олії обсмажуємо цибулю з часником до прозорості.
Кладемо гриби і готуємо ще 7-8 хвилин, помішуючи.
Засипаємо рис, roza_ker, помішуючи, 3 хвилини.
Вливаємо склянку гарячого бульйону, коли вбереться продовжуємо поступово вливати решту бульйону. Рис повинен увібрати всю рідину.
Кальмари відваріть в киплячій воді 3 хвилини.
Кальмари остудіть, дрібно наріжте. Коли рис майже готовий, додаємо кальмари, сіль і перець. Все перемішуємо.
Присипаємо сиром, тертим на крупній тертці.
Перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!