Рецепт Різотто з кальмарами фото

Різотто з кальмарами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Риба та морепродукти , Морепродукти , Крупи , Мал , Кальмари
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Якщо ви любите смачну і вишукану їжу, пропоную приготувати чудове різотто з кальмарами. Крім кальмарів, тут присутні печериці, що надає страві особливу родзинку! Спробуйте!

Опис приготування:

Перед вами - класичний рецепт приготування різотто з кальмарами. Спершу потрібно обсмажити цибулю, часник і шампіньйони. Потім додається рис і поступово вливається бульйон, рис повинен увібрати всю рідину. В кінці додаємо відварені кальмари, сіль, перець і тертий сир. Хай щастить!

  • Мал - 2 склянки
  • Бульйон - 4 склянки
  • Кальмари - 5 штук
  • Печериці - 400 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 3 зубчики
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Масло оливкове - 2 Ст. Ложки
  • Сир твердий - 150 грам
різотто з кальмарами - фото крок 1
Подрібнюємо цибулю і часник.
різотто з кальмарами - фото крок 2
Печериці ріжемо тонкими скибочками.
різотто з кальмарами - фото крок 3
На оливковій олії обсмажуємо цибулю з часником до прозорості.
різотто з кальмарами - фото крок 4
Кладемо гриби і готуємо ще 7-8 хвилин, помішуючи.
різотто з кальмарами - фото крок 5
Засипаємо рис, roza_ker, помішуючи, 3 хвилини.
різотто з кальмарами - фото крок 6
Вливаємо склянку гарячого бульйону, коли вбереться продовжуємо поступово вливати решту бульйону. Рис повинен увібрати всю рідину.
різотто з кальмарами - фото крок 7
Кальмари відваріть в киплячій воді 3 хвилини.
різотто з кальмарами - фото крок 8
Кальмари остудіть, дрібно наріжте. Коли рис майже готовий, додаємо кальмари, сіль і перець. Все перемішуємо.
різотто з кальмарами - фото крок 9
Присипаємо сиром, тертим на крупній тертці.
різотто з кальмарами - фото крок 10
Перемішуємо і подаємо до столу. Смачного!

Схожі рецепти