Рецепт Рисовий рулет фото

Рисовий рулет
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо , Овочі , Фарш , Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви з начинкою , Рулети
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 30 хв.

Дуже смачне і ошатне блюдо для святкового столу або сімейної вечері. На вигляд схоже на великий рол. А в розрізі виглядає дуже ефектно. Спробуйте і ви!

Опис приготування:

Мал для рулету беріть круглий. А з начинкою можна поекспериментувати. Можна додати гриби або сир. А можна і то, та інше. Пробуйте! Вам обов'язково сподобається!

  • Фарш - 500 грам
  • Мал - 200 грам
  • Капуста - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 1 штук
  • Морква - 1 штук
  • Яйце - 1 штук
  • Сіль - За смаком
  • Спеції - За смаком
рисовий рулет - фото крок 1
Насамперед відваріть рис до готовності.
рисовий рулет - фото крок 2
Для начинки обсмажити цибулю і моркву.
рисовий рулет - фото крок 3
Додайте нашатковану капусту. Трохи підсолити і тушкуйте до готовності.
рисовий рулет - фото крок 4
Фарш з'єднайте з остившім рисом. Додайте яйце, сіль і спеції. Перемішайте.
рисовий рулет - фото крок 5
На деко розстеліть папір для випічки. Розкладіть по ній м'ясну начинку.
рисовий рулет - фото крок 6
Викладіть овочеву начинку.
рисовий рулет - фото крок 7
За допомогою паперу скрутіть в рулет.
рисовий рулет - фото крок 8
Загорніть папером як цукерку. Поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 1 час. Через 30 хвилин відкрийте папір.
рисовий рулет - фото крок 9
Подавайте до столу в гарячому вигляді. Смачного!

Схожі рецепти