Рис зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже смачна соковита свинина з рисом і міксом овочів - це прекрасне блюдо для сімейного обіду. Рекомендую всім на замітку простий рецепт приготування рису зі свининою!
Можна по-різному готувати рис зі свининою. Наприклад - гасити або робити печеню. Мені дуже подобається легший варіант з овочами, до того ж - він швидше. Щоб приготувати рис зі свининою ви можете використовувати готову суміш овочів заморожених (мексиканську, наприклад), але можна додати суто свіжі овочі. До речі, дуже смачно виходить з томатною пастою, можете її додати трохи в кінці.
- Мал - 200 грам
- Свинина - 400 грам
- Перець солодкий - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Морквина - 1 штука
- Кукурудза - 100 грам
- Зелений горошок - 100 грам
- Спеції - За смаком
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Горошок та кукурудза у мене заморожені, розморожувати їх не варто попередньо.
Відваріть рис, можна зробити це заздалегідь. Відкиньте його на друшляк, нехай вода стече.
М'ясо порізати середніми шматочками, можна кубиками. Цибуля подрібніть кубиками, часник - довільно. Морквину порізати дрібно.
М'ясо обсмажте в невеликій кількості масла, посолити і поперчити, до золотистого кольору.
Перекладіть обсмажене м'ясо в тарілочку.
У маслі, що залишилося після м'яса, обсмажити цибулю і часник.
Додайте всі овочі, посоліть і поперчіть за смаком. Готуйте хвилин 15 на середньому вогні.
Тепер додайте до овочів, коли вони стануть м'якими, м'ясо.
А такде - рис.
Все добре перемішайте, після чого готуйте ще хвилин 5, максимум - 10.
Рис зі свининою готовий, можете подавати його до столу. Смачного!