Рис з томатами на гарнір
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную дуже смачний гарнір з рису і овочів. Його можна подати до будь-якого м'ясної страви. Та й як самостійне блюдо буде дуже смачно!
Гарнір з рису виходить дуже смачним і незвично яскравим. Це легке і поживне блюдо для повсякденного столу. Чудовий рецепт на всі часи: і до м'яса, і до курки, і до риби!
- Мал - 1 склянок
- Цибуля ріпчаста - 1 штук
- Морква - 1 штук
- Помідори - 3-4 штук
- Спеції - За смаком
Насамперед необхідно відварити рис.
Потім наріжте дрібно цибулю, натріть моркву на тертці і обсмажте все разом.
Додайте нарізані помідори. Тушкуйте протягом 3-5 хвилин.
Потім вміст сковороди змішайте з рисом. Прогрійте добре, додайте сіль і спеції за смаком.
Смачного!