Рецепт Рис на гарнір фото

Рис на гарнір
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Японська кухня
Крупи , Мал
Рецепти для схуднення
На обід , На вечерю , Корисний обід , Романтична вечеря
Гарніри
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 30 хв.

Рис - це прекрасний варіант легкого гарніру, корисного і смачного, якщо приготувати його правильно. Розповідаю, як приготувати рис на гарнір правильно, щоб він вийшов ідеальним, НЕ злипнувся.

Опис приготування:

Постарайтеся якомога краще промити рис під струменем холодної води. Обсмажувати рис перед варінням теж не обов'язково. Головна уязик - розкутість, а як її досягти, я покажу вам в цьому рецепті. Дивимося як зробити рис на гарнір.

  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Довгозерний рис - 2 склянки
  • Окріп - 3 склянки
рис на гарнір - фото крок 1
Розтопити масло в середній каструлі. Додайте рис і сіль, перемішайте протягом 2-4 хвилин, поки весь рис не покриється маслом.
рис на гарнір - фото крок 2
Залийте гарячою водою і накрийте кришкою, так вона швидше закипить.
рис на гарнір - фото крок 3
Зменшіть вогонь до мінімуму і варіть протягом 15 хвилин. Вимкніть вогонь і дайте рису постояти ще 5 хвилин.

Схожі рецепти