Рис з куркою і квасолею
(покроковий рецепт з фото)
Мал з куркою і квасолею дуже просте і ароматне блюдо. Готується легко і швидко, а виходить завжди дуже смачно. Спробуйте приготувати!
Неймовірно апетитний рис з куркою і квасолею, приготований в сковороді, може стати альтернативою плову. Смачне, ситне, але в той же час легке блюдо внесе яскраві фарби в сімейну вечерю. Я вам розповім, як приготувати рис з куркою і квасолею швидко, смачно і не клопітно. Приступимо!
- Куряче філе - 2 штуки
- Мал - 1 Склянка
- Квасоля стручкова - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Кукурудза - 1 банку
- Сіль - За смаком
- Спеції - За смаком (для курки)
Підготуйте інгредієнти.
Рис промийте, залийте двома склянками води, поставте на повільний вогонь, сіль і зварної шов до готовності.
Цибулю і моркву наріжте кубиками.
Ця страва дуже зручно готувати в сотейнику. Куряче філе наріжте великими кубиками. Обсмажте на розігрітій сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Додати сіль, посипте спеціями для курки.
До курки додайте цибулю і моркву, обсмажуйте разом на середньому вогні.
Додайте стручкову квасолю, обсмажуйте разом 5 хвилин.
Додайте кукурудзу, перемішайте, обсмажуйте 2-3 хвилини.
Додайте рис.
Добре перемішайте, протушкувати разом 3-5 хвилин.
Блюдо готово. Подавайте порційно, або в одній великій тарілці. Смачного!