Рис з куркою і квасолею в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Варіацій на тему плову придумано чимало. За основу можна брати рис з м'ясом або куркою, а решта міняти. Ми додамо овоч, якого в оригінальному рецепті немає, тому вийде все по-новому.
Технологія цього блюда дуже проста, та й часу піде не дуже багато. І це все завдяки диво-техніці, яка не дозволить продуктам підгоріти або перетравитися. Пропоную вам прочитати про те, як приготувати рис з куркою і квасолею в мультиварці. Буде все 3 головних інгредієнта, які поєднуються ідеально.
- Мал - 300 грам
- Стручкова квасоля заморожена - 300-400 грам
- Куряче філе - 500 грам
- Вода - 2 склянки
- Сіль - За смаком
- Суміш перців - За смаком
1. Для початку курку наріжте невеликими шматочками. Потім натріть їх сіллю і перцем.
2. Потім викладіть їх в чашу мультиварки. Зверху засипте рис.
3. Далі влийте воду і поставте режим "плов" .
4. Через 20 хвилин продукти перемішайте. Додайте сіль і перець. Всипте квасоля.
5. Готуйте страву ще 10 хвилин, один раз його перемішавши. Все готово! Смачного!