Рис з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Пропоную один з варіантів приготування популярного італійського блюда - різотто. Мал з креветками і овочами - дуже смачне і ситне блюдо, яке прекрасно урізноманітнює ваше щоденне меню.
Якщо ви вважаєте, що приготувати рис з креветками складно, то ви помиляєтеся. Дійсно, в приготуванні різотто з морепродуктами є багато нюансів і секретів, не знаючи яких, приготувати смачну страву буде складно. Тут я вам докладно розповім, як приготувати рис з креветками, щоб страва вийшла таким же смачним, як і в дорогому Італійському ресторані.
- Креветки - 160 грам
- Мал - 120 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 2 штуки
- Часник - 1 зубчик
- Імбир - 10 грам
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Курячий бульйон - 350 мілілітрів
Підготуйте всі необхідні інгредієнти. Креветки заздалегідь відваріть до готовності і очистіть. Цибуля, часник і морква очистіть. Імбир можна взяти сушений мелений, але краще все ж використовувати свіжий. Відріжте від нього невеликий шматочок, дрібно його порізати.
Цибуля поріжте півкільцями, а морква - великою соломкою.
Обсмажте цибулю і моркву до м'якості, додайте часник і імбир. Потім влийте бульйон, доведіть до кипіння - і можна всипати промитий рис.
Коли рис буде майже готовий, додайте очищені креветки, перемішайте і тушкуйте до готовності. Не забудьте додати сіль.
Готовий рис з креветками подавайте гарячим. Смачного!