Рибний суп з каперсами
(покроковий рецепт з фото)
Всі рецепти супів з рибних консервів можна описати двома-трьома словами - швидко, недорого і смачно. Для таких супчиків можна брати будь-які консерви - у власному соку і томатні
Кількість порцій: 4
- Лосось у власному соку - 150 грам
- Червоний перець - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Каперсами - 2 Ст. Ложки
- Картопля - 2 штуки
- Чебрець - 1/4 чайних ложки
- Лавровий лист - 1-2 штук
- Сіль, перець - За смаком
- Масло рослинне або вершкове - За смаком (для смаження)
1. Для приготування супу можна взяти воду або рибний бульйон, 1 літр. Закип'ятити воду або бульйон. Овочі промити і почистити. Картоплю порізати соломкою. Перець червоний звільнити від серцевини і нарізати тонкими смужками. Цибулю нарізати дрібними кубиками. Розжарити масло і обсмажити на ньому цибулю і перець.
2. Сік з рибних консервів не виливати. У киплячий бульйон або воду додати картоплю. Коли картопля прокипить хвилин 5, додати туди смажені овочі.
3. Варити суп на повільному вогні. Викласти в каструлю рибні консерви разом з соком. Додати за смаком сіль, перець, лавровий лист і чебрець. Коли картопля звариться, покласти в суп каперси. З сіллю треба бути обережніше, тому що каперси самі по собі солоні. Краще досолити суп в кінці.