Рибний суп в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Спробуйте приготувати рибний суп в мультиварці, якщо ви вже встигли обзавестися цим кухонним помічницею. Неймовірно легкий, ароматний і смачний суп, який сподобається і дорослим, і дітям.
Якщо ви шукаєте простий і зрозумілий рецепт рибного супу в мультиварці, то приготуйтеся записувати. Ця страва зручно тим, що за процесом приготування абсолютно не треба стежити, техніка зробить все за вас. А суп виходить дивовижно смачний і, що досить важливо, корисний. Отже, даю рецепт рибного супу в мультиварці!
- Сьомга - 500 грам
- Морква - 1 штука
- Картопля - 5 штук
- Цибулина - 1 штука
- Рослинна олія - 1-2 Ст. Ложок
- Лавровий лист - 3 штуки
- Перець горошок - 5-6 штук
- Свіжа зелень - 3-4 Ст. Ложок
- Сіль - 1 щіпка
1. Цей простий рецепт рибного супу в мультиварці під силу навіть новачкам в кулінарії. Для початку необхідно вимити і очистити моркву з картоплею. Нарізати невеликими брусочками або кубиками.
2. Цибулину очистити і нарізати невеликими кубиками.
3. На дно чаші мультиварки налити трохи рослинного масла. Відправити туди цибулю і смажити в режимі "випічка" близько 3 хвилин. Потім додати туди моркву і смажити до золотистого кольору. Закривати кришку мультиварки в цьому процесі не треба.
4. Поки смажаться овочі, можна зайнятися рибою. У цьому варіанті використовується сьомга, але це може бути будь-яка як червона, так і біла риба. Для наваристого бульйону краще використовувати хребти і хвіст. Філе порізати невеликими порційними шматочками.
5. До вже підсмаженим овочам відправити картопля і рибу. Залити все водою. Посолити за смаком. Залишити готується в режимі "суп" 1 час.
6. Поки суп вариться необхідно вимити, просушити і подрібнити зелень (цибуля, петрушку, кріп і т.Д.). Також потрібно підготувати улюблені спеції і прянощі для супу. Після сигналу про завершення процес, необхідно додати в суп зелень, перець горошок, лавровий лист і інші приправи. В принципі, рибний суп в мультиварці в домашніх умовах готовий. Краще дати йому постояти ще 10-15 хвилин, а вже потім подавати до столу.