Рибний пиріг в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Не тільки свіжа, але і консервована риба широко застосовується в кулінарії. Рекомендую приготувати рибний пиріг в мультиварці в домашніх умовах за класичним рецептом.
Начинкою пирога можуть бути найрізноманітніші продукти: картопля, овочі, гриби, сир і т.Д. Я вирішила вибрати консерву з цибулею - пиріг вийшов на славу. Випікається він в мультиварці близько 85 хвилин і відмінно підходить для прийому гостей або для ласощі всією сім'єю.
- Кефір - 250 мілілітрів
- Вершкове масло - 100 грам
- Яйця - 5 штук
- Сіль - 1 чайних ложок
- Цукор - 2 чайних ложки
- Борошно - 2 склянки
- Сода - 1 Чайна ложка
- Кондитерські вироби - 1 штука (щебетання, сардина або сардинела)
- Зелень і ріпчасту цибулю - 1 За смаком
1. Цей пиріг готується зовсім не складно. Основний час займає приготування тіста. Я пропоную класичний рецепт рибного пирога в мультиварці. Для початку поставте вариться яйця, а консерву відкиньте на друшляк, щоб злилася зайва рідина. Після - очистіть цибулю.
2. Змішайте яйця, консерву і цибулю. Після гарненько поперчіть і посоліть за смаком. По бажанню, можна додати приправи.
3. В окремій глибокій чаші з'єднайте кефір, яйця, сіль і цукор. Ретельно все збийте вінчиком (нЕ міксером! ), після додайте борошно і соду (можна замінити розпушувачем). Все перемішайте і приступимо до основної частини нашої роботи.
4. Змастіть чашу мультиварки маслом перед тим, як зберетеся переміщати масу. Влийте трохи тесту і розподіліть його рівномірно по контейнеру. Тільки після цього можна викласти начинку.