Рецепт Рибний крем-суп фото

Рибний крем-суп
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Риба та морепродукти
Пісні страви
На обід
Супи, Супи-пюре

Рибний крем-суп можна приготувати з лосося, буде чудово смачно. Рецепт зовсім простий, з ним впорається будь-який початківець кулінар. Для крем-супу потрібно брати філе, щоб не трапилося кісток.


Готувати рибний крем-суп нескладно, але потрібно знати деякі секрети. Наприклад, спочатку розігріваємо сковороду, виливаємо масло і коли воно нагріється починаємо обсмажувати цибулю. Цибуля повинен стати напівпрозорим, до моменту додавання лосося цибулю починає видавати апетитний запах. Лосося обсмажуємо ще сім хвилин, а потім поступово додаємо інші інгредієнти. Суп не повинен кипіти, інакше вершки з лимонним соком згорнуться. Готуйте на повільному вогні, як тільки з'являться бульбашки, вимкніть плиту. В готовий рибний крем-суп додайте масло і зелень.

Успіхів і приємного апетиту!

  • Лосось - 700 грам
  • Цибуля - 180 грам
  • Масло рослинне - 40 мілілітрів
  • Вершки - 420 мілілітрів
  • Вино - 100 мілілітрів
  • Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
  • Вершкове масло - 25 грам
  • Базилік - За смаком
рибний крем-суп - фото крок 1
Філе лосося порізати на шматочки.
рибний крем-суп - фото крок 2
Цибуля поріжте кубиками.
рибний крем-суп - фото крок 3
На рослинному маслі обсмажте цибулю з рибою. Цибуля - 2 хвилини, лосось з цибулею -7 хвилин.
рибний крем-суп - фото крок 4
Dolivaem Сливка, вино, лимонний сік, спеції. Варимо на середньому вогні, доводимо до закипання.
рибний крем-суп - фото крок 5
За допомогою блендера подрібнюємо масу до однорідної консистенції.
рибний крем-суп - фото крок 6
Смачного!

Схожі рецепти