Рибний крем-суп
(покроковий рецепт з фото)
Рибний крем-суп можна приготувати з лосося, буде чудово смачно. Рецепт зовсім простий, з ним впорається будь-який початківець кулінар. Для крем-супу потрібно брати філе, щоб не трапилося кісток.
Готувати рибний крем-суп нескладно, але потрібно знати деякі секрети. Наприклад, спочатку розігріваємо сковороду, виливаємо масло і коли воно нагріється починаємо обсмажувати цибулю. Цибуля повинен стати напівпрозорим, до моменту додавання лосося цибулю починає видавати апетитний запах. Лосося обсмажуємо ще сім хвилин, а потім поступово додаємо інші інгредієнти. Суп не повинен кипіти, інакше вершки з лимонним соком згорнуться. Готуйте на повільному вогні, як тільки з'являться бульбашки, вимкніть плиту. В готовий рибний крем-суп додайте масло і зелень.
Успіхів і приємного апетиту!
- Лосось - 700 грам
- Цибуля - 180 грам
- Масло рослинне - 40 мілілітрів
- Вершки - 420 мілілітрів
- Вино - 100 мілілітрів
- Лимонний сік - 1-2 Ст. Ложок
- Вершкове масло - 25 грам
- Базилік - За смаком
Філе лосося порізати на шматочки.
Цибуля поріжте кубиками.
На рослинному маслі обсмажте цибулю з рибою. Цибуля - 2 хвилини, лосось з цибулею -7 хвилин.
Dolivaem Сливка, вино, лимонний сік, спеції. Варимо на середньому вогні, доводимо до закипання.
За допомогою блендера подрібнюємо масу до однорідної консистенції.
Смачного!