Рибні котлети з морквою
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети з морквою будуть прекрасним варіантом на вечерю для всієї родини. Ви можете зробити їх з запасом, щоб вистачило на кілька днів. Такі котлетки будуть корисні для дорослих і дітей.
Рибні котлетки за цим рецептом виходять дуже соковитими і ароматними. Щоб позбавиться від зайвого жиру в котлетах, після приготування викладіть їх на тарілку, яку слід попередньо застелити паперовими рушниками. Хочете дізнатися, як приготувати рибні котлети з морквою? Тоді прочитайте цей рецепт.
- Філе минтая - 1 кілограм
- Яйця - 2 штуки
- Морква - 3 штуки
- Оливкова олія - 100 мілілітрів
- Сіль, перець - За смаком
Якщо філе минтая у вас заморожене, то попередньо його необхідно розморозити, злийте зайву рідину, видаліть залишки кісточок і пропустіть філе через м'ясорубку або подрібніть в блендері.
У сковороді розігрійте олію. Очистіть ріпчасту цибулю, вимийте його і наріжте дрібними кубиками. Пасеруйте цибулю на олії до золотистого кольору.
Моркву очистіть і вимийте. Натріть її на дрібній тертці або подрібніть в блендері. Додайте до рибного фаршу обсмажену цибулю, морква, спеції, сіль, вбийте сирі яйця. Все ретельно перемішайте.
У сковороду налийте олію і розігрійте його. Потім сформуйте з фаршу котлетки і обсмажуйте їх до золотистої скоринки з обох боків на олії в сковороді.