Рибні котлети з майонезом
(покроковий рецепт з фото)
Рибні котлети - смачне і корисне блюдо, яке можна приготувати з будь-якої великої риби. Сьогодні вони у нас з товстолобика, а щоб страва стала більш ніжним і соковитим додамо трохи майонезу.
Рибні котлети з майонезом виходять пишними, ніжними і дуже смачними. Особливо майонез підійде до нежирним сортам риби, як в моєму рецепті товстолобик. Зовсім невелика кількість меленої куркуми в борошні зробить котлети золотистими і апетитними. Готуються такі котлети просто і швидко. Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 12 котлет середнього розміру.
- Файл короп - 600 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Батон білий - 150 грам
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - За смаком
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Борошно пшеничне - 100 грам
- Куркума мелена - 1/4 чайних ложки
- Соняшникова олія - 60 мілілітрів (для смаження)
Підготуйте інгредієнти для приготування рибних котлет.
Батон залийте холодною водою і відіжміть. Ріпчасту цибулю очистіть, помийте. Пропустіть через м'ясорубку філе, естафета і цибуля.
Додайте майонез.
А також сіль, цукор і перець.
Ретельно перемішайте рибний фарш до однорідної консистенції.
У тарілку насипте борошно, додайте мелену куркуму.
Перемішайте борошно з куркумою. З фаршу сформуйте котлети і обваляйте в суміші борошна з куркумою.
На гарячу сковороду з рафінованим соняшниковою олією викладіть котлети.
Обсмажте котлети з обох сторін до золотистої скоринки.
Рибні котлети з майонезом готові. Подавайте до столу з будь-яким гарніром або на перекус з шматочком свіжого хліба.