Риба з овочами
(покроковий рецепт з фото)
Дуже простий і практичний рецепт приготування форелі з овочами. Ніякої додатковий гарнір не знадобиться, коли у вас на столі ароматна запечена рибка з томатами та оливками!
До вашої уваги - чудовий рецепт приготування риби з овочами. Таким чином можна запікати абсолютно будь-які рибні стейки, хоча запечена форель імпонує мені найбільше. Зі спецій рекомендую використовувати: базилік, розмарин і майоран. Хай щастить!
- Форель - 4 штуки (стейки)
- Цибуля ріпчаста - 2 штуки
- Помідори - 3 штуки
- Перець солодкий - 1 штука
- Оливки - За смаком
- Спеції - За смаком
- Лимонний сік - За смаком
Філе форелі промийте, обсушити і викладіть у форму для запікання. Посоліть і присипте спеціями за смаком. Також можна скропити лимонним соком для смаку.
Овочі, що залишилися промийте і крупно наріжте. Обсмажте все разом на сухій сковороді кілька хвилин.
Викладіть обсмажені овочі поверх форелі. Накрийте форму фольгою. Запікайте блюдо в духовці 30 хвилин, температура 200 градусів.
Красиво розкладіть рибу та овочі по тарілках. Смачного!