Рецепт Риба по-новгородски фото

Риба по-новгородски
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Риба та морепродукти , Оселедець
Роздільне харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 4
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Риба по-новгородски готується досить просто. У цій страві вам ніяк не обійтися без грибів. Вони відмінно поєднуються з ніжною рибкою, а разом з соусом надають їй соковитість і незабутній аромат.

Опис приготування:

Для цього рецепта вам знадобиться великий шматок філе тріски. Будьте з ним обережні, щоб не порвати рибу в процесі підготовки, так як вам потрібно буде загортати в неї начинку. Таке блюдо вийде дуже ніжним завдяки маскарпоне і вершків. Щоб приготувати рибу по-новгородски, прочитайте цей рецепт.

  • Лихоманка - 650 грам
  • Лісіцкі - 300 грам
  • Вершки - 300 мілілітрів
  • Сир"Маскарпоне" - 5 Ст. Ложок
  • Luk-salotų - 3 Ст. Ложки
  • Лук-пориста - 1 штука
  • Часник - 2 зубчики
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Перець чорний мелений - 1 Ст. Ложка
  • Копчена паприка - 1 Ст. Ложка
  • Базилік - За смаком
  • Сіль - За смаком
риба по-новгородски - фото крок 1
Філе тріски ретельно і акуратно промийте під проточною водою, обсушити паперовими рушниками і натріть сіллю, перцем і копченої паприкою. Залиште рибу маринуватися на півгодинки.
риба по-новгородски - фото крок 2
Гриби замочіть у воді, потім почистіть їх від сміття і бруду, промийте під проточною водою. Відкиньте гриби на друшляк, щоб стекла зайва рідина. Після цього наріжте на великі шматочки.
риба по-новгородски - фото крок 3
Очистіть і вимийте всі види цибулі і часник. Наріжте їх дрібно. Поставте на плиту сковороду, розтопіть в ній шматочок вершкового масла. Обсмажте на ньому цибулю, Chesnok і лисиця.
риба по-новгородски - фото крок 4
Влийте до овочів і грибів в сковороду вершки, додайте за смаком сіль і перець, ретельно все перемішайте. Зменшіть вогонь і тушкуйте інгредієнти в вершках сім-десять хвилин.
риба по-новгородски - фото крок 5
Вміст сковорідки викладіть в миску або тарілку, дайте інгредієнтів трохи охолонути. Потім додайте маскарпоне, гарненько все перемішайте і розділіть масу на дві рівні частини.
риба по-новгородски - фото крок 6
Викладіть замариноване філе тріски на обробну дошку або робочу поверхню, викладіть на неї одну частину грибної начинки.
риба по-новгородски - фото крок 7
Поверніть тріску у вигляді рулету так, щоб начинка виявилася усередині. Перекладіть її в форму для запікання. Зверху полийте половинкою підливи, prisyp'te паприки, запікайте сорок хвилин в розігрітій до двохсот градусів духовці.

Схожі рецепти