Рецепт Риба хе з скумбрії фото

Риба хе з скумбрії
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня , Корейська кухня
Риба та морепродукти , Скумбрія
Дієтичне харчування
На святковий стіл
Кількість порцій: 6
Час приготування: 1 дн. 1 г. 0 хв.

Якщо ви вирішили здивувати гостей і близьких, приготувавши щось незвичайне, тоді ви можете приготувати рибу хе - всесвітньо відоме національне корейське блюдо. Це сире філе, замариноване зі спеціями і овочами.

Опис приготування:

Сьогодні я розповім вам, як приготувати рибу хе з скумбрії. З скумбрії це блюдо виходить особливо вдалим. Така закуска підійде як для повсякденного трапези, так і для святкового столу. Для приготування хе підійде будь-яка НЕ ​​кістлява риба. Смачного!

  • Скумбрія - 2 штуки
  • Цибуля - 4 штуки
  • Рослинна олія - 100 грам
  • Оцет 9% - 100 грам
  • Томатний сік - 600 грам
  • Приправа для корейського моркви - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Чорний і червоний перець - 4 Ст. Ложки
риба хе з скумбрії - фото крок 1
Рибу очистіть, відріжте голову.
риба хе з скумбрії - фото крок 2
Потім поріжте на шматочки товщиною 1, 5 - 2 см. Шматочки рибу в судочек.
риба хе з скумбрії - фото крок 3
Приготуйте маринад. Перець, сіль і приправу для корейської моркви залийте оцтом, рослинним маслом, томатним соком. Перемішайте.
риба хе з скумбрії - фото крок 4
Рибу залийте маринадом.
риба хе з скумбрії - фото крок 5
Зверху викладіть нарізану цибулю. Закрийте кришкою і поставте на добу в холодильник.

Схожі рецепти