Риба хе з скумбрії
(покроковий рецепт з фото)
Якщо ви вирішили здивувати гостей і близьких, приготувавши щось незвичайне, тоді ви можете приготувати рибу хе - всесвітньо відоме національне корейське блюдо. Це сире філе, замариноване зі спеціями і овочами.
Сьогодні я розповім вам, як приготувати рибу хе з скумбрії. З скумбрії це блюдо виходить особливо вдалим. Така закуска підійде як для повсякденного трапези, так і для святкового столу. Для приготування хе підійде будь-яка НЕ кістлява риба. Смачного!
- Скумбрія - 2 штуки
- Цибуля - 4 штуки
- Рослинна олія - 100 грам
- Оцет 9% - 100 грам
- Томатний сік - 600 грам
- Приправа для корейського моркви - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Чорний і червоний перець - 4 Ст. Ложки
Рибу очистіть, відріжте голову.
Потім поріжте на шматочки товщиною 1, 5 - 2 см. Шматочки рибу в судочек.
Приготуйте маринад. Перець, сіль і приправу для корейської моркви залийте оцтом, рослинним маслом, томатним соком. Перемішайте.
Рибу залийте маринадом.
Зверху викладіть нарізану цибулю. Закрийте кришкою і поставте на добу в холодильник.