Риба дорада
(покроковий рецепт з фото)
Смачна, ситна і дуже корисна до того ж! Спробуйте, а я розповім, як приготувати рибу дорада в домашніх умовах! Це дуже просто, а блюдо можна подати і з приводу, і без приводу. Рекомендую!
Хочу вам розповісти, як приготувати рибу дорада в домашніх умовах. Це прекрасний рецепт страви, яке чудово підійде для всіх тих, хто любить рибу, та не просту, а таку, в якій і "тіла" багато, і кісток мало, і готується вона швидко. Це саме те, що ви шукали!
- Обробка - 2 штуки (по 500 грам кожна)
- Помідори - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Масло оливкове - 70 мілілітрів
- Часник - 1 зубчик
- Спеції - За смаком
1. Рибу розморозимо і обробимо. Поки вона розморожується, цибуля поріжемо кільцями і обсмажити на маслі до рум'яності. Потім фаршируємо рибу. Спеції - за смаком.
2. Помідори миємо, ріжемо часточками і викладаємо, як "подушку" для риби, поливаючи маслом і посипаючи спеціями.
3. Перекладаємо також помідорами все порожнечі між рибками і деком. Поливаємо соусом: лимонний сік змішаємо зі спеціями, маслом, подрібненим часником. Поливаємо зверху.
4. Запікаємо рибу півгодини при 200 градусах.
5. Готово! Смачного!