Рецепт вареного сала в пакеті
(покроковий рецепт з фото)
Яким ви звикли бачити сало? холодним, добре замаринованим і нарізаним на тонкі скибочки. А що якщо я запропоную вам зовсім несподіваний варіант? подивіться самі, спробуйте зробити.
Я описала, як приготувати рецепт вареного сала в пакеті. У вас вийде ніжне м'ясо з пікантним смаком. Воно ідеально підходить в якості нарізки на святковий стіл і для бутербродів. Блюдо навіть можна назвати делікатесом, адже не кожен день випадає можливість спробувати таку смакоту.
- Свиная грудинка - 1 кілограм
- Часник - 3-4 зубчиків
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
Грудинку промийте і розріжте на кілька великих шматків.
Зробіть суміш для маринування, змішавши пропущений через прес часник із сіллю і перцем.
М'ясо натріть сумішшю. Потім поверніть його навпіл, перев'язавши ниткою.
Перекладіть сало в целофанові пакети. Приберіть з них повітря і перев'яжіть.
Варіть грудинку в каструлі з водою на невеликому вогні протягом 2-х годин.
Після цього повністю остудіть сало, не виймаючи його з каструлі. Потім звільніть його від пакета і ниток. Перекладіть в морозилку на 30 хвилин. Потім пробуйте. Приємною дегустації!