Рецепт рисового супу з куркою
(покроковий рецепт з фото)
Хочете урізноманітнити щоденне обіднє меню? наваристий, апетитний і ситний супчик з тонкою ноткою лимона напевно доведеться вам до смаку, варто лише спробувати. Запам'ятовуйте нескладний рецепт.
Хочу показати вам, як приготувати рисовий суп з куркою. Цей рецепт хоч і досить простий, але дуже відрізняється від класичного. Сік лимона надає страві приголомшливу пікантність. На мій погляд, це чудовий варіант для всієї родини.
- Рослинна олія - 1 Ст. Ложка
- Морква - 1 штука
- Стебло селери - 1 штука
- Мал - 3/4 склянки
- Сік лимона - 3 Ст. Ложки
- Яйце - 2 штуки
- Курка - 500 грам(+ овочі і спеції для бульйону)
- Сіль, перець, зелень - За смаком

1. Бульйон я рекомендую зварити заздалегідь, курку після остудіть і розберіть, відокремивши м'ясо від кісток. Моркву очистіть і наріжте невеликими кубиками.

2. Подрібніть селера.

3. У каструлі розігрійте трохи олії, викладіть овочі і обсмажте 3-4 хвилини, помішуючи.

4. Влийте бульйон і доведіть до кипіння.

5. Всипте рис і варіть на середньому вогні хвилин 20.

6. У невеликій мисці збийте яйця, додайте сік лимона і перемішайте. Влийте тонкою цівкою в суп, помішуючи.

7. Хвилин через 5 викладіть в каструлю курочку.

8. Додайте за смаком сіль, перець і зелень. Через пару хвилин можна знімати з вогню і подавати до столу.