Равлики з маком
(покроковий рецепт з фото)
Чи любите ви домашню випічку так, як люблю її я? Не можу і двох днів протягнути без неї. Тому і знаю велику кількість простих рецептів. Ви можете брати на озброєння подібний варіант! Читайте!
Прочитайте про те, як приготувати равлики з маком. Вироби виготовляються з листкового готове тесту, а як доповнення до них створюють глазур. Начинка відмінно вписалася в повсякденне чаювання, я навіть не пораджу вам щось міняти. Хрустка скоринка і м'яка серцевина поєднуються ідеально. Вийшов ідеальний смак в простій формі.
- Тісто листкове - 500 грам
- Мак - 1 Склянка
- Цукор - 175 склянок(100 г - в начинку, 75 г - в глазур)
- Вершкове масло - 2-3 Ст. Ложок
- Вода - 10 Ст. Ложок
Мак залийте водою в каструлі, щоб вона повністю його покрила. Доведіть воду до кипіння, а потім варіть мак 5 хвилин на повільному вогні. Потім відкиньте мак в друшляк, слив воду. Після цього поверніть мак на вогонь і готуйте, помішуючи, пару хвилин.
До маку вже без вологи додайте масло і цукор для начинки. Інгредієнти ретельно перемішайте.
Потім начинку перетріть дерев'яною палицею.
Тісто заздалегідь розморозити. Розтягніть його в 2 мм завтовшки. За основі розкладіть начинку.
Поверніть тісто в щільний рулет. Далі наріжте його шматками в 2-3 см. Викладіть вироби на змащене маслом деко. Запікайте їх в духовці 25 хвилин при 180 градусах.
Зробіть глазур. На вогні проваріть воду з цукром протягом 7 хвилин. Глазур'ю змастити булочки. Приємного чаювання!